ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
Δύο δρομολόγια την ημέρα από τις Βολίμες στην Πεσσάδα
12-07-2018 13:53:47

Με δύο δρομολόγια που γίνονται καθημερινά πρωί και απόγευμα εξυπηρετούνται όσοι θέλουν να ταξιδέψουν από τα Ζάκυνθο προς την Κεφαλονιά χρησιμοποιώντας αντίστοιχα τα λιμάνια του Αγίου Νικολάου Βολιμών και της Πεσσάδας. 

Τα δρομολόγια γίνονται με το πλοίο «ΒΑΣΟΣ Κ.» και μιλώντας στον –Ε- ο ναυτικός πράκτορας Κώστας Χιώνης ζήτησε από όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν να ενημερώνουν εγκαίρως το γραφείο του για να γίνονται οι κρατήσεις, στην οδό Κ. Λομβάρδου 8 στην πόλη της Ζακύνθου. 

Τα δρομολόγια γίνονται από τη Ζάκυνθο τις ώρες 09:45 και 19:45, ενώ από την Κεφαλονιά τις ώρες 07:45 και 18:00.

Στόχος είναι να μην ταλαιπωρούνται οι ταξιδιώτες και οι τουρίστες γιατί έχει συμβεί κάποιοι να μην μπορούν να φύγουν επειδή το πλοίο είχε γεμίσει και αναγκάστηκαν αν περιμένουν τη νύχτα στην Πεσσάδα, εξήγησε ο κ. Χιώνης

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο γίνεται εδώ και 35 χρόνια και τα πλοία που κατά καιρούς έχουν εξυπηρετήσει τη γραμμή είναι το «Μάνα Βαρβάρα», το «Αγ. Γεράσιμος», το «Ιόνιο πέλαγος», το «Αγ. Γεράσιμος ΙΙ», το «Άντζελα» και τώρα το «Βάσος Κ.».

Αναφερόμενος στην κίνηση ο κ. Χιώνης είπε ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε πολλούς τουρίστες που ταξιδεύουν σε αυτή τη γραμμή από τις πρώην ανατολικές χώρες, δηλαδή είναι Πολωνοί, Τσέχοι, Βούλγαροι, Ρώσοι κλπ. 

Εκείνο όμως που παρατηρείται είναι ότι μειώνονται τα ΙΧ που αναχωρούν και αυτό αφορά κυρίως τους Έλληνες οι οποίοι τα προ κρίσης χρόνια είχαν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ταξίδια με το αυτοκίνητό τους, ενώ τώρα έχουν περιοριστεί.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ 

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment