ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στη Ζάκυνθο ελέγχει τα τρόφιμα στις τουριστικές περιοχές
12-07-2018 12:59:53

Στο νησί μας βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας κλιμάκιο του ΕΦΕΤ το οποίο διενεργεί ελέγχους με πρώτα σημεία τα οποία επισκέπτεται να είναι οι τουριστικές περιοχές.

Το κλιμάκιο θα παραμείνει εδώ για μερικές ακόμα ημέρες και οι έλεγχοί του δεν θα περιοριστούν μόνο στην ποιότητα των τροφίμων που παρέχονται σε καταστήματα, τουριστικές επιχειρήσεις και μαγαζιά εμπορίου.

Ο ΕΦΕΤ δεν έχει επισκεφθεί επίσημα το νησί μας τα τελευταία χρόνια, ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει γνωστό αφού δεν υπήρξε ενημέρωση για τα όποια αποτελέσματα της δουλειάς του.

Οι έλεγχοι που γίνονται αυτές τις ημέρες σχετίζονται με την τήρηση των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής καθώς επίσης με το σύστημα διασφάλισης της υγιεινής στα τρόφιμα, με την προέλευση των τροφίμων από χώρες του εξωτερικού αλλά και με τα τοπικά προϊόντα.

Αναφορικά με τη νοθεία στα ποτά ο έλεγχος θα γίνει σε πολλά μπαρ και άλλα νυχτερινά μαγαζιά και ίσως ζητηθεί η παροχή βοήθειας από άλλες υπηρεσίες που πρέπει να συνδράμουν σε αυτό τον τομέα.

Προς το παρόν το κλιμάκιο βρίσκεται σε διάφορα σημεία της Δημοτικής Ενότητας Λαγανά και κάνει ελέγχους σε κατηγορίες καταστημάτων και τουριστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με την εστίαση.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment