ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ
Την απομάκρυνση των κιγκλιδωμάτων από την Αλ. Ρώμα ζητά η Αστυνομία!
12-07-2018 12:51:12

Οι τραγελαφικές καταστάσεις με την πεζοδρόμηση της οδού Αλ. Ρώμα συνεχίζονται στο νησί μας και πρόσφατα η αστυνομία ζήτησε από το Δήμο να απομακρύνει τα κιγκλιδώματα τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία.

Αν και η αστάθεια που υπάρχει σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμα οι αποφάσεις οι οποίες θα επιτρέψουν να γίνει νόμιμα η πεζοδρόμηση, η συνολική εικόνα που υπάρχει είναι αυτή της αναρχίας.

Όσοι κυκλοφορούν πεζοί σε αυτό το δρόμο που το μήκος του είναι μεγάλο γιατί ξεκινά από την πλατεία των Αγίων Σαράντα και φτάνει μέχρι το Διοικητήριο, πρέπει να είναι προσεκτικοί. Η διέλευση δικύκλων είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και γι’ αυτό τόσο οι ντόπιοι όσο και οι τουρίστες πρέπει να κυκλοφορούν έχοντας αυξημένη την προσοχή τους για να μην προκύψουν τραυματισμοί.

Αναφορικά με τα κιγκλιδώματα έχει προκύψει πολύ σοβαρό θέμα επειδή τα κλειδιά σε αρκετές περιπτώσεις τα κατέχουν ιδιώτες οι οποίοι ανοιγοκλείνουν κατά το δοκούν. Η υπηρεσία της Τροχαίας έχει έλθει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση γιατί κλήθηκε να εφαρμόσει το νόμο σε περιπτώσεις που είχαν αποκλειστεί οχήματα και δεν μπορούσαν να φύγουν.

Τώρα ζητήθηκε να απομακρυνθούν τα κιγκλιδώματα μέχρι να δοθούν οι αποφάσεις των υπηρεσιών που θα χαρακτηρίσουν τον πεζόδρομο και η διαδικασία θα γίνει νόμιμα


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment