ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ
Στις 18 Ιουλίου φτάνει στη Ζάκυνθο το πλοίο red Star από το Brintizi
12-07-2018 08:57:29

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Ιουλίου αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι της Ζακύνθου και να δέσει  στην προβλήτα του  Αγίου Νικολάου,  το πλοίο Red Star που για ακόμη μια φορά το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια από το Μπρίντιζι της Ιταλίας προς τη Ζάκυνθο.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα, από τις 17 Ιουλίου οπότε και είναι το πρώτο δρομολόγιο από Ιταλία, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου που θα είναι το τελευταίο δρομολόγιο από Ζάκυνθο. Το πρόγραμμα των δρομολογίων έχει ήδη υποβληθεί στο Λιμεναρχείο και αναμένεται ενημέρωση και για το ενδεχόμενο να δρομολογηθεί το επόμενο διάστημα και δεύτερο πλοίο από Ιταλία για Ζάκυνθο.

Τα τελευταία χρόνια η γραμμή που συνδέει την Ιταλία με τα νησιά του Ιονίου και τη Ζάκυνθο έχει μια σταθερή κίνηση, ενώ το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς το επιλέγουν κατά κανόνα νεαροί Ιταλοί που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στη Ζάκυνθο.

Το επόμενο διάστημα και ενόψει της έναρξης των δρομολογίων από Ιταλία, το Λιμεναρχείο πρόκειται να θέσει σε πιο αυστηρή εφαρμογή τα μέτρα που αφορούν την απαγόρευση στη στάση και την στάθμευση οχημάτων από την είσοδο της προβλήτας, πίσω από το Ηρώο των Πεσόντων μέχρι και το πλάτωμα του Πόρτου.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment