ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ
Οι αυθαιρεσίες και οι παρανομίες καλά κρατούν! 04-07-2018 12:35:00

Δεν χρειάζεται να κλαίμε κάθε φορά πάνω στα αποκαΐδια, διότι πρόκειται για δάκρυα κροκοδείλια, και είναι σώφρονα τακτική να προλαμβάνουμε και να προετοιμαζόμαστε με την κατάλληλη οργάνωση και μεθοδικότητα.

Είναι άπειρες οι φορές που έχει επισημανθεί ότι τα κλειδιά στα κιγκλιδώματα με τα οποία κλείνει η πρόσβαση των οχημάτων στην Αλ. Ρώμα, πρέπει να τα έχουν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και ο Δήμος. 

Όμως φωνή βοώντος εν τη ερήμω ήταν οι εκκλήσεις και οι επισημάνσεις παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς είχαν συμβεί περιστατικά που έδειχναν την πλήρη ανοργανωσιά μας και την παρανομία μας. 

Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί τα κλειδιά πρέπει να τα έχουν στην τσέπη τους πολίτες οι οποίοι ανοιγοκλείνουν κατά το δοκούν τις εισόδους στην Αλ. Ρώμα, όταν μάλιστα πέρυσι είχαμε περιστατικό με ασθενοφόρο που δεν μπορούσε να μπει να παραλάβει τουρίστρια που είχε τραυματιστεί ….

Πριν από μερικούς μήνες μάθαμε γι’ άλλο περιστατικό που ένα αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε μέσα στο τμήμα του δρόμου που είχαν μπει κάγκελα (δρόμος κάθετος στην Αλ. Ρώμα) και παρότι κλήθηκε η Αστυνομία, δεν έγινε δικογραφία για την παρανομία και δεν ασχολήθηκε κανείς με την απολύτως αναγκαία επαναφορά στη νομιμότητα.   

Μπορεί αύριο το κακό να χτυπήσει κάποιο άλλο συμπολίτη μας και ξανά να επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο: δηλαδή να ψάχνουμε να βρούμε ποιός έχει τα κλειδιά για να ανοίξουμε και να χάνεται υπερ-πολύτιμος χρόνος για ανθρώπους και περιουσίες…

Αφού λοιπόν το κράτος δεν ενδιαφέρεται μήπως θα πρέπει να δούμε τη δικαιοσύνη να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες;

Α.Ξ.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας