ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
Βλάβη καθυστέρησε την αναχώρηση του πλοίου ΑΖΙΜΟΥΤ από Ζάκυνθο για Κεφαλονιά
02-07-2018 08:34:01

Μία ζημιά που εντοπίστηκε στο πλοίο ΑΖΙΜΟΥΤ το οποίο συνδέει μεταξύ τους τα Ιόνια νησιά, ήταν η αιτία καθυστέρησης στον απόπλου του το περασμένο Σάββατο. 

Το πλοίο σήμερα 2 Ιουλίου κλείνει δύο μήνες δρομολογίων στη γραμμή Κέρκυρα - Παξοί - Λευκάδα - Ιθάκη - Κεφαλονιά – Ζάκυνθος, καθώς ξεκίνησε δρομολόγια στις 2 Μαΐου. 

Η ενημέρωση για τη βλάβη έγινε από το Λιμενικό Σώμα χθες και δόθηκαν πληροφορίες για το αίτιο της καθυστέρησης.

Συγκεκριμένα:

«Ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 30 Ιουνίου, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ “ΑΖΙΜΟΥΤ” Ν.Π. 12440, ότι πριν τον απόπλου του πλοίου από το λιμένα Ζακύνθου για Κεφαλονιά, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο ρελέ της δεξιάς άγκυρας. 

Από τη Λιμενική Αρχή Ζακύνθου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση των πλόων του».

Η ακτοπλοϊκή γραμμή που είναι επιδοτούμενη, εξυπηρετείται με το πλοίο ΑΖΙΜΟΥΤ που συνδέει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την Κέρκυρα με τους Παξούς, την πόλη της Λευκάδας, τον Πισαετό Ιθάκης, τη Σάμη Κεφαλονιάς και τη Ζάκυνθο, ενώ αντίστροφα το δρομολόγιο με αφετηρία τη Ζάκυνθο και τελικό προορισμό την Κέρκυρα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment