ΙΟΝΙΟ
Ιόνιο: Συλλήψεις για κλοπές, παράνομη κατοχή όπλων, ναρκωτικά, παραεμπόριο, κατάληψη αιγιαλού κ’ ηχορύπανση
26-06-2018 08:30:00

Μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον κατά το χρονικό διάστημα 21 έως και 24 Ιουνίου 2018.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται βάση συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού που εφαρμόζεται για την προστασία των τουριστικών περιοχών μεγάλης επισκεψιμότητας από παραβατικές συμπεριφορές που αφορούν φαινόμενα μικροκλοπών, διαρρήξεων παραθεριστικών κατοικιών, παράνομης πώλησης ειδών παραεμπορίου, την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την οδηγική συμπεριφορά.

• Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν (11) άτομα , μεταξύ των οποίων (2) για ναρκωτικά, (1) για καταδιωκτικά και (2) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Βεβαιώθηκαν (123) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (16) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

• Στην Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν (17) άτομα για αδικήματα που ενδεικτικά αφορούσαν (2) την παράνομη οπλοκατοχή, (4) για ηχορύπανση, (8) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Βεβαιώθηκαν (6) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (81) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν (18) άτομα , από τα οποία ξεχωρίζουν (3) για παράνομη οπλοκατοχή, (2) για κλοπή, (2) για παρεμπόριο και (8) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Βεβαιώθηκαν (92) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας μεταξύ των οποίων (1) για μέθη, (2) για ταχύτητα, (3) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, (3) για μη χρήση προστατευτικού κράνους και (5) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

• Στην Λευκάδα

Συνελήφθησαν (22) άτομα , από τα οποία ξεχωρίζουν (1) για μέθη, (1) για ηχορύπανση, (6) για παραεμπόριο, (2) περί αλλοδαπών, (1) για στέρηση βιβλιαρίου υγείας, (3) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης, (1) για παραβίαση αιγιαλού.

Βεβαιώθηκαν (88) παραβάσεις του Κ.Ο. Κ και (5) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment