ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ΝΟΔΕ ανακοίνωσε και ο δημοτικός υπάλληλος Π. Κόκλας
17-03-2018 12:47:39

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την Προεδρεία της ΝΟΔΕ Ζακύνθου εκφράζει δημόσια και ο δημοτικός υπάλληλος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παναγιώτης Κόκλας, που μιλώντας στον  -Ε- απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης! Ο ίδιος αναγνώρισε την ανάγκη ενότητας ανάμεσα σε παλιά και νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως οι προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις είναι θεμιτές αλλά υπάρχει η ανάγκη της κοινής στόχευσης για ένα νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα ήταν αποτέλεσμα της αλλαγής στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος, που πλέον δίνουν τη δυνατότητα εκλογής Προέδρου από τη βάση.

«Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω οποιοδήποτε στέλεχος της παράταξης. Πιστεύω πως μπορώ να ενώσω παλιά και νέα στελέχη και να είμαι ενωτικός μια που πιστεύω πως ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας με αγαπά. Ακόμη όμως και να μην εκλεγώ στη θέση του Προέδρου θα συνταχθώ με την παράταξη και θα προσφέρω όπως μπορώ. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με κανένα» τόνισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όποιον άλλο διεκδικήσει την προεδρεία της ΝΟΔΕ.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Βουλευτή και Υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή στη Ζάκυνθο σημείωσε πως η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αν είναι ενωμένη και δυνατή δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και δε θα πρέπει να στρέφει το βλέμμα στους εκλογικούς αντιπάλους.

Τέλος, τόνισε την ανάγκη ενεργοποίησης όλων των μελών της παράταξης, κάνοντας γνωστό πως μέχρι στιγμής υπάρχουν μόλις 300 άτομα που έχουν εκδώσει κάρτα μέλους στη Ζάκυνθο.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment