ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κτηματική Υπηρεσία: Ακέφαλη παραμένει η Υπηρεσία στη Ζάκυνθο!
13-03-2018 11:41:30

Νέα δεδομένα για τις υπηρεσίες που έχουν αρμοδιότητα για τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας φέρνει ο νέος Οργανισμός του Υπουργείου Οικονομικών καθώς τρία χρόνια μετά την κατάργησή τους, συστήνονται και πάλι οι Κτηματικές Υπηρεσίες του Δημοσίου.

Θυμίζουμε πως Νόμος του 2014 είχε οδηγήσει στην κατάργηση των Κτηματικών Υπηρεσιών που αντικαταστάθηκαν από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Περιουσίας.

Ειδικά δε σε περιοχές όπως η Ζάκυνθος, συστάθηκαν αυτοτελή γραφεία που υπάγονταν σε Περιφερειακές Διευθύνσεις και το αυτοτελές γραφείο της Ζακύνθου υπαγόταν διοικητικά στην  Περιφερειακή Διεύθυνση της Κέρκυρας, ο Διευθυντής της οποίας είχε και την αρμοδιότητα της τελικής υπογραφής.

Οι τελευταίες εξελίξεις ωστόσο, βρίσκουν την Υπηρεσία της Ζακύνθου χωρίς κανέναν αρμόδιο υπάλληλο, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα του -Ε-.

Θυμίζουμε πως μετά την μετακίνηση της αρμόδιας υπαλλήλου Αγγελικής Ζουρμπάνου στο Τελωνείο πριν από δύο περίπου χρόνια, τη θέση της πήρε ο υπάλληλος της υπηρεσίας Διονύσης Κεφαλληνός, ο οποίος όμως έχει παράλληλα συνδικαλιστική δράση στην Ομοσπονδία των εργαζομένων του Υπουργείου Οικονομικών (ΠΟΕ –Δ.Ο.Υ) ως αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας.

Από τις αρχές Φλεβάρη βρίσκεται αποκλειστικά στη διάθεση της Ομοσπονδίας για συνδικαλιστικές δράσεις που θα γίνονται σε όλη την Ελλάδα και αυτές τις αρμοδιότητες θα έχει για την επόμενη τριετία, γεγονός που επί της ουσίας τον θέτει εκτός των καθηκόντων του στην Υπηρεσία της Ζακύνθου.

Έχει περάσει ήδη ένας μήνας χωρίς αυτή η εκκρεμότητα να έχει κλείσει και ενώ υπάρχουν δεκάδες εκκρεμότητες, με κυριότερη αυτή που αφορά τις παραχωρήσεις αιγιαλών και παραλιών ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment