ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ
Άλλο στρατηγικός σχεδιασμός, άλλο αποκομιδή κι άλλο καθαριότητα 09-03-2018 12:54:30

Οι Ζακυνθινοί πρέπει να μάθουν τι ακριβώς σημαίνει το κάθε τι για τη διαχείριση των απορριμμάτων και να συμβάλλουν με τη συμπεριφορά τους  στη διατήρηση μιας πολιτισμένης εικόνας για τον τόπο μας.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως άλλο πράγμα είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός (για τον οποίο βραβευτήκαμε), άλλη η ερμηνεία της οργανωμένης αποκομιδής των απορριμμάτων και άλλο η δική μας συμπεριφορά απέναντι στο περιβάλλον. 

Αφού λοιπόν μάθουμε τι σημαίνει το καθένα απ’ αυτά, τότε μπορούμε να κάνουμε δημόσια κρίσεις κι επικρίσεις  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία ο καθένας μπορεί να βγάλει το άχτι του για το βρώμικο νησί μας αλλά να επιμερίσει τις ευθύνες και να αναλάβει αυτές που του αναλογούν!

Υπάρχουν δικαιώματα των δημοτών και παράλληλα υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορούν τεχνηέντως να ξεχνούν.

Η βράβευση για τη Ζάκυνθο έγινε στη διάρκεια εκδήλωσης της  Verde.tec η οποία διεξήγαγε την 2η διεθνή έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος στο εκθεσιακό κέντρο του M.E.C. Παιανίας τις προηγούμενες ημέρες. 

Η βράβευση αφορούσε τον Πρόεδρο του δικτύου των φορέων διαχείρισης στην Ελλάδα και Διευθυντή του φορέα της καθαριότητας Ζακύνθου για τη μελέτη που αφορούσε το στρατηγικό σχεδιασμό της διαχείρισης των απορριμμάτων στο νομό μας.

Ήταν ένα βραβείο για τη Ζάκυνθο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία τώρα οφείλει να αποδείξει ότι το άξιζε, όχι μόνο σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλά σε επίπεδο υλοποίησης

Η κριτική που μας άσκησε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος στην έναρξη συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής ήταν άκαιρη και άδικη και δεν γνωρίζουμε πού αποσκοπούσε. 

Εμείς δεν δίνουμε μάχη εντυπώσεων αλλά μάχη για την αληθινή ενημέρωση του ζακυνθινού δημότη!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας