ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ. Καρδιανός: «Νομίζω ότι είμαστε ενόψει μιας πανηγυρικής νίκης και για την έδρα στη Ζάκυνθο»
23-01-2018 12:54:24

Στον απόηχο της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, το μέλος της ΝΟΔΕ Διονύσης Καρδιανός μετέφερε στο ραδιόφωνο του –Ε- τις εκτιμήσεις του, εκφράζοντας μια έντονη αισιοδοξία για την αποκατάσταση της «συνοχής» στην παράταξη.

«Η συγκέντρωση ήταν πολιτισμένη και πολλές πληγές από το παρελθόν έχουν επουλωθεί!» σημείωσε ο κ. Καρδιανός και σχολίασε πως διαπίστωσε ένα «κλίμα» νίκης, αντίστοιχο με αυτό που υπήρχε πριν την ανάδειξη της Κυβέρνησης Καραμανλή.

«Νομίζω ότι είμαστε ενόψει μιας πανηγυρικής νίκης και για την έδρα στη Ζάκυνθο» δήλωσε και συμπλήρωσε πως μπορεί ο Γραμματέας να ξεκαθάρισε πως τις τελικές αποφάσεις για το ψηφοδέλτιο θα τις πάρει ο ίδιος ο Πρόεδρος, αλλά καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα για να μπορέσουν να γίνουν διεργασίες στην τοπική κοινωνία και «δουλειά» από τους ίδιους τους υποψηφίους.

«Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να θυμίζει παιδική χαρά. Δεν μπορούμε να σβήνουμε μονοκοντυλιά τα παλιά στελέχη» ανέφερε.

Τέλος, για το Δήμο Ζακύνθου, σχολίασε πως στην παράταξη της πλειοψηφίας υπάρχουν και πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και δε θα πρέπει η παράταξη να χρεώνεται όλα τα λάθη.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment