ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Λ. Αυγενάκης: “Το 2018 είναι χρονιά εκλογών και δεν χωράει μιζέρια και γκρίνια”
22-01-2018 12:28:03

Μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης που ήρθε στη Ζάκυνθο την περασμένη Παρασκευή με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ.

Ο κ. Αυγενάκης, μετά την άφιξη του στη Ζάκυνθο, προσκύνησε στον Ναό του Αγίου Διονυσίου και ακολούθως μίλησε σε κομματική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Κόκλας, καλωσορίζοντας  το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη στη Ζάκυνθο τόνισε πως η παρουσία του  έχει ξεχωριστή σημασία και αποτελεί την υλοποίηση μιας δέσμευσης που είχε γίνει από τον ίδιο τον περασμένο Αύγουστο, όταν ήρθε στη Ζάκυνθο κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο ίδιος μίλησε για έλλειμμα κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης στο νησί, καθώς ο Βουλευτής Ζακύνθου και Υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής είναι χαρακτηριστικά «απών» από τα προβλήματα του τόπου.

Τέλος, έκανε κριτική στην Κυβέρνηση κάνοντας ειδική αναφορά στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά και την έξαρση της εγκληματικότητας, αλλά και στο μπαράζ φορολογίας όπως είναι τελευταία η επιβολή του τέλους διανυκτέρευσης, του ΕΝΦΙΑ, του φόρου για το κρασί που έχει πλήξει ειδικά την αγροτική παραγωγή.

Στον αρχικό του χαιρετισμό ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως έρχεται στη Ζάκυνθο για να «πληρώσει» το χρέος του απέναντι στα κομματικά στελέχη, τα οποία δεν είχε την ευκαιρία να δει για πολύ ώρα κατά τη διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψης.

«Το 2018 είναι χρονιά εκλογών και δεν χωράει μιζέρια και γκρίνια. Μπαίνοντας στην τελική μάχη είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν και να δούμε αυτά που μας ενώνουν, τα οποία είναι σίγουρα πολλά περισσότερα. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κερδίσουμε την μάχη όχι για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά για την χώρα» τόνισε, σημείωσε υπογραμμίζοντας πως σε αυτή την προσπάθεια δεν χωράνε «αχ βαχ» ή παράπονα για αυτούς που έφυγαν και ξαναγύρισαν.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment