Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
Έκοψε το “βήχα΄” σε πολλούς ο Λ. Αυγενάκης!
22-01-2018 08:52:00

Σημαντική από κάθε άποψη η επίσκεψη του Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη στη Ζάκυνθο καθώς με ευθύ τρόπο φέρεται να μετέφερε το μήνυμα της ηγεσίας του κόμματος ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εσωστρέφεια και εσωκομματική γκρίνια.

Ήταν πολλοί από τους παρευρισκόμενους που επιθυμούσαν να λάβουν ένα σήμα για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου των επόμενων εκλογών, αλλά κάτι τέτοιο δεν τους προέκυψε.

Το μεγάλο δίλημμα της παράταξης φαίνεται πως παραμένει στην περίπτωση της Ζακύνθου και αφορά το εύρος και το βάθος μιας ανανέωσης, που την θέλει μεν η ηγεσία αλλά σκοντάφτει σε ορισμένα αντικειμενικά εμπόδια.

Πάντως στη συγκέντρωση της Ν.Δ. ήταν όλα τα παραδοσιακά της στελέχη και ιδιαίτερα εκείνα που φιλοδοξούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα, όποτε αυτός προκύψει.

Ορισμένα μάλιστα από αυτά φέρονται ήδη να έχουν συνάψει μεταξύ τους “συμμαχίες”, με ορίζοντα, όχι μόνο τις εθνικές αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ως εκ τούτου θα μπορούσε κάποιος εύλογα να ισχυριστεί ότι το μέτωπο των παλαιών πολιτευτών παραμένει ισχυρό στη Ζάκυνθο.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment