''Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΕΙ'' ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ Ο ΑΝ. ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ
Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις «βλέπει» η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τα απορρίμματα
13-01-2018 12:21:47

Τις καθυστερήσεις που συνεχίζουν να υπάρχουν στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων από το Δήμο επεσήμανε για ακόμη μια φορά ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του συνδυασμού της Ζακυνθινής Αναγέννησης Αντώνης Κασσιμάτης, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την μεθαυριανή πολιτική εκδήλωση.

Ο κ. Κασσιμάτης, περιγράφοντας την στάση της δημοτικής αρχής σημείωσε πως «Η δημοτική αρχή έτρεξε έναν αγώνα δρόμου μόνη της, τερμάτισε δεύτερη και πανηγυρίζει που δεν τερμάτισε τρίτη!» και τόνισε πως μπορεί να έχουν γίνει κάποια βήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτά σε καμία περίπτωση δεν είναι στο βαθμό και στο ρυθμό που θα έπρεπε.

Θύμισε τέλος πως  η αρμόδια Επιτροπή, ακόμη δεν έχει παραλάβει τον εξοπλισμό της ενδιάμεσης λύσης που έχει τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία στο Λίβα.

«Με λυμένα τα ζητήματα του σχεδιασμού και της χρηματοδότησης και της χωροθέτησης για το Δήμο, η δημοτική αρχή σημείωσε πρωτοφανείς καθυστερήσεις» υποστήριξε, συμπληρώνοντας πως η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τηρεί μια στάση αναμονής για τις εξελίξεις.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment