ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ
Τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας στον Καναδά!
09-01-2018 08:50:05

Οι προσπάθειες της Περιφέρειας Ιονίων νήσων για αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων στον τομέα του τουρισμού συνεχίζονται και μόλις χθες έγινε γνωστό πως ο νέος στόχος είναι οι απόδημοι. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος έκανε γνωστό ότι η αγορά στην οποία γίνεται διαφημιστική καμπάνια είναι ο Καναδάς, μία πολύ μεγάλη χώρα η οποία φιλοξενεί και πολλούς απόδημους Έλληνες.

Συγκεκριμένα από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, έχει ξεκινήσει μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ‘LAVAL & MONTREAL ODYSSEY TV’, η οποία απευθύνεται στον Απόδημο Ελληνισμό.

Παρουσιάζονται video τα οποία εναλλάσσονται κάθε βδομάδα και τα οποία εμφανίζουν τα νησιά ως ενιαίο προορισμό, αλλά και ταυτόχρονα προβάλλουν  το κάθε νησί χωριστά.

Ενδιάμεσα των προβολών αυτών, υπάρχουν 4λεπτα και 5λεπτα με παρουσιαστές, οι οποίοι αναφέρονται στην ιστορία, στις ομορφιές, στα αξιοθέατα, στην κουλτούρα, στη μουσική, στα λαογραφικά στοιχεία, ενημερώνοντας και προσελκύοντας έτσι τον Απόδημο Ελληνισμό στον Καναδά.

Παραθέτουμε μερικά από τα μέχρι τώρα προβληθέντα video:

ionia nisia zakinthos-60”.mp4

ionia nisia kefalonia-60”.mp4

​​ionia nisia kerkira-60”.mp4

​​ionia nisia lefkada-60”.mp4

​​ionia nisia-60”.mp4

kefalonia-xristina.mp4

kerkira-xristina.mp4

Με το γεγονός της σύνδεσης των νησιών μας με Διεθνείς αεροπορικούς κόμβους της Ευρώπης όπως το ‘Heathrow’ του Λονδίνου και το ‘Frankfurt international’ της Φρανκφούρτης, παρέχεται τόσο στους ομογενείς όσο και σε άλλους επισκέπτες από την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και άλλα μέρη υπερπόντια, την ευκαιρία να μας επισκεφτούν ανετότερα και συντομότερα, επεσήμανε ο κ. Γαλιατσάτος.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment