ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ
Θάνατος - Μυστήριο δυο Γερμανών τουριστών στην Κεφαλονιά!
01-01-2018 18:19:31

Πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα, στην υπόθεση των δύο Γερμανών τουριστών που βρέθηκαν νεκροί, στη βίλα που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

«Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή τις βραδινές ώρες του Σαββάτου», δήλωσε στην ιστοσελίδα inkefalonia η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα, η οποία ταξίδεψε στην Κεφαλονιά.

Στη βίλα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε στοιχεία που να δείχνουν ότι υπήρξε πάλι. «Εχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας», δήλωσε ακόμη η κ. Τζιόλα.

Οι σοροί των δύο Γερμανών θα σταλούν στην Πάτρα την Τρίτη, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις. Η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει άγνωστη, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα, τα οποία δεν έχουν επαληθευθεί.

Η ιδιοκτήτρια της βίλας εντόπισε τους δύο τουρίστες νεκρούς, όταν πήγε για να καθαρίσει το σπίτι, θεωρώντας ότι το ζευγάρι είχε αποχωρήσει.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment