ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου για τη νέα χρονιά!
07-12-2017 11:48:00

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου στα γραφεία του, με θέματα την έγκριση πρακτικών αλλά και την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2018.

Στην αρχή της συνεδρίασης είχαμε ανταλλαγή ευχών καθώς χθες ήταν η εορτή του Αγίου Νικολάου και είχαν την ονομαστική τους εορτή δύο σύμβουλοι της πλειοψηφίας, η Γραμματέας Νίκη Μαλαφούρη και το μέλος Νίκος Τσίπηρας.

Ακολούθως ασκήθηκε κριτική στους απόντες καθώς η συμμετοχή στις συνεδριάσεις τους τελευταίους μήνες είναι πολύ μικρή, ίσα-ίσα για να υπάρξει απαρτία στη λήψη αποφάσεων. 

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Γαργαλέας ανέφερε πως απουσιάζουν οι συνήθεις ύποπτοι ενώ ο Ν. Τσίπηρας ανέφερε πως  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τις συνεχείς απουσίες τους δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται.

Το ΔΣ στη συνέχεια αποφάσισε να μοιραστεί ο αποκαλούμενος συνδικαλιστικός πόρος, δηλαδή ένα μικρό χρηματικό ποσό που δίνεται για ενίσχυση στον Εμπορικό Σύλλογο και στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών.

Το ποσό είναι 2.982 ευρώ και επισημάνθηκε πως το ύψος του είναι ευτελές και μειώθηκε επειδή δεν δίνονται από όλα τα μέλη οι συνδρομές στο Επιμελητήριο. Τελικά αποφασίστηκε η κατανομή του κατά 60% στην Ομοσπονδία και 40% στον Εμπορικό Σύλλογο.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χαράλαμπος Κολπονδίνος που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση είπε ότι είναι ευτελές το ποσό και δεν αξίζει να διαφωνήσουν για το ποσοστό που θα λάβει καθένας, πρότεινε μάλιστα η διανομή να γίνει 50-50.

Ακολούθως ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός για το 2018 που είναι ίδιος με αυτόν της προηγούμενης χρονιάς και ο Πρόεδρος Δ. Γαργαλέας ανέφερε πως η νέα διοίκηση θα αποφασίσει τις τροποποιήσεις που θέλει, ενώ με αυτό συμφώνησε το μέλος του ΔΣ και οικονομικός επόπτης Ανδρέας Κοτσώνης που συμπλήρωσε πως το νέο Συμβούλιο που θα εκλεγεί τις επόμενες ημέρες θα λάβει τις αποφάσεις του αν θέλει να κάνει αλλαγές.

Η συνεδρίαση κράτησε λίγη ώρα και τα μέλη του ΔΣ που παρευρέθηκαν αναχώρησαν με ευχές για τις ημέρες των εορτών.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment