ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συνεδριάζει αύριο το ΔΣ της ΔΕΥΑΖ για την επέκταση του βιολογικού!
06-12-2017 08:15:00

Η 29η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΖ θα γίνει την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα του 1ου ορόφου του κοινοτικού γραφείου της Τ.Κ. Αργασίου, του Δήμου Ζακύνθου, με θέματα που αφορούν κυρίως τη λειτουργία της μονάδας του βιολογικού. 

Οι μήνες που απομένουν μέχρι την επόμενη τουριστική περίοδο θα είναι κρίσιμοι γιατί η αύξηση που αναμένεται σε τουρίστες καθώς και η δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων, δημιουργεί νέα δεδομένα που η ΔΕΥΑΖ πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθεί.

Μπορεί η χρονικά που μας αποχαιρετά να κύλησε χωρίς εκρηκτικές καταστάσεις με τη διάθεση των λυμάτων αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί με την υφιστάμενη παλιά μονάδα επεξεργασίας που έχει ο βιολογικός. 

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης για την σύνταξη προμελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση ΕΕΛ Ζακύνθου»

2. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης για την σύνταξη προμελέτης, μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τευχών δημοπράτησης του έργου «Προχωρημένη επεξεργασία αφυδατωμένης ιλύος ΕΕΛ Ζακύνθου»

3. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας βιοενίσχυσης  των ΕΕΛ με σκοπό την μείωση της παραγωγής ιλύος


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment