ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πλακοστρώθηκε μεγάλο τμήμα του πλατώματος στο Πόρτο! (Φώτο)
06-12-2017 11:29:14

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο μώλο του Αγίου Νικολάου στο λιμάνι και πολύ σύντομα η περιοχή θα παραδοθεί και πάλι σε χρήση, μια που οι εργασίες – καιρού επιτρέποντος- φαίνεται να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Την εργολαβία έχει αναλάβει για λογαριασμό του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου η εταιρεία ΑΝΤΑΙΟΣ και η πρόοδος των εργασιών, που ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες, είναι αντιστρόφως ανάλογη από την διαδικασία έγκρισης της συγκεκριμένης εργολαβίας από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, μια που χρειάστηκε να περάσει πολύς χρόνος σε εγκρίσεις και υπογραφές για να υπογραφεί η σύμβαση και να εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Το έργο «Συντήρηση και επισκευή του πλατώματος μόλου Αγίου Νικολάου λιμένα  Ζακύνθου» έχει προϋπολογισμό 124.000 € και χρηματοδοτείται  από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και εκτελείται στο σημείο της πλατείας του πόρτου του μόλου Αγίου Νικολάου. Η διαμόρφωση της πλατείας γίνεται με πλακόστρωση και σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άκη Ζήβα «θα  αλλάξει ριζικά την εικόνα του μόλου Αγίου Νικολάου, αφού αποτελεί και χώρο πρόσδεσης των τουριστικών - θαλαμηγών σκαφών  και συνάμα πόλο έλξης περιπάτου για όλους του Ζακυνθινούς και ξένους».

Η παρουσία των συνεργείων έχει προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση στην περιοχή, που πολλοί κάτοικοι της Πόλης επέλεγαν για την καθημερινή τους βόλτα, ωστόσο στόχος είναι να υπάρξει άμεση αποκατάσταση.

Πρόκειται για μία κατασκευή απολύτως απαραίτητη αν σκεφτούμε πως από το συγκεκριμένο σημείο περνούν όλοι οι τουρίστες των κρουαζιεροπλοίων που κατεβαίνουν με τις λάντζες στο λιμάνι μας. 

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment