ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ρυθμίσεις οφειλών μέχρι τις 30 Νοεμβρίου στο Δήμο!
23-11-2017 08:50:02

Ελάχιστες ημέρες έχουν ακόμα στη διάθεσή τους όσοι θέλουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς το Δήμο αφού η προθεσμία λήγει στις 30 Νοεμβρίου. Η προσέλευση του κόσμου και των επιχειρηματιών μέχρι τώρα δεν ήταν η αναμενόμενη και γίνονται συνεχώς εκκλήσεις από τη δημοτική αρχή στους δημότες για να μην χάσουν τις προθεσμίες. 

Συγκεκριμένα ο Δήμος Ζακύνθου ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον Ν. 4483/31-07-2017, άρθρο 52, μπορούν να υπαχθούν σε ρύθμιση, έως 100 δόσεις, οι βεβαιωμένες οφειλές των φυσικών ή νομικών προσώπων προς το Δήμο, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Όπως αναφέρεται στις διατάξεις του προαναφερόμενου άρθρου, παρέχεται έκπτωση ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που επιλέγει ο κάθε οφειλέτης.

Οι ευνοϊκές ρυθμίσεις του παραπάνω Νόμου παύουν να ισχύουν μετά την 30η Νοεμβρίου 2017. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν άμεση χρήση των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου μέσα στο διάστημα αυτό.

Ο Δήμος για όσους δεν ρυθμίσουν τις οφειλές τους και μετά το πέρας της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα προβεί, όπως έχει υποχρέωση από το Νόμο, σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, τα οποία προβλέπονται από τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Κ.Ε.Δ.Ε.).

Για περισσότερες διευκρινίσεις ή απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά (26953-61354 και 26953-61350) ή να προσέλθετε στο τμήμα ταμείου Δήμου Ζακύνθου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες: Γεράσιμος Σπίνος και Παναγιώτα Πυριόχου.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment