ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
Προσλήψεις συμβασιούχων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου!
14-11-2017 11:34:12

Την πρόσληψη ατόμων για την κάλυψη αναγκών στους Παιδικούς Σταθμούς αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης και συγκεκριμένα χρειάζονται 6 άτομα τα οποία θα εργαστούν στην καθαριότητα και στην κουζίνα.

Σύμφωνα με την εισήγηση που έγινε, θα συναφθούν δίμηνες συμβάσεις με τους εργαζόμενους οι οποίοι θα προσληφθούν μέσω πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

Οι 6 προσλήψεις αποφασίστηκαν ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο με την  επισήμανση από την πλευρά του κ. Πλατυπόδη (από το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης) που ζήτησε να γίνονται προσλήψεις για μόνιμες θέσεις. 

Στη συνέχεια της ίδια συνεδρίασης έγινε εισήγηση από τον ειδικό σύμβουλο του Δήμου Π. Λυκουργιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην πρόσκληση ΙΟΝ 52 του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων, στον άξονα προτεραιότητας 2 για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη που συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης. Η πρόταση αφορά  την προμήθεια εξοπλισμού για την πολιτική προστασία και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας του Δήμου.  

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment