ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ
Χαλαζόπτωση στο Κερί έπληξε την ελαιοπαραγωγή την περασμένη εβδομάδα!
14-11-2017 08:47:06

Μετά το χωριό Βασιλικός και το Κερί επλήγη από χαλαζόπτωση με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές οι ελαιοπαραγωγοί. Ωστόσο στη δεύτερη περίπτωση δεν έχει γίνει ακόμα αναγγελία ζημιάς στον ΕΛΓΑ.

Εκείνο για το οποίο ενημερώνουν οι αγρότες είναι ότι η ανομβρία έχει προσθέσει φέτος ένα ακόμα πρόβλημα  αφού στη διάρκεια του καλοκαιριού δεν είχαμε καθόλου βροχοπτώσεις ενώ το φθινόπωρο είχαμε από ελάχιστες έως μηδενικές.

Σε κάθε περίπτωση που καταγράφονται ακραία καιρικά φαινόμενα οι παραγωγοί οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ για να γίνει η αναγγελία ζημιάς και να ακολουθήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι έλεγχοι  από τους γεωπόνους. 

Όπως αναφέραμε και χθες, για το Βασιλικό έγινε η αναγγελία ζημιάς και η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει τα ακόλουθα: 

Ο Δήμος Ζακύνθου ενημερώνει  τους παραγωγούς της Τ.Κ. Βασιλικού των οποίων τα ελαιόδεντρά επλήγησαν από το χαλάζι της 8ης Νοεμβρίου 2017 ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για αποζημίωση στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στο Κεντρικό Δημαρχείο Ζακύνθου, Πλατεία Σολωμού 1 μέχρι και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, εκτός της Τετάρτης και της Πέμπτης 15/11 και 16/11. 

Απαραίτητο το αντίγραφο της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης που υπέβαλαν στην Ένωση για το 2017. 

Δήμος   Ζακύνθου 
ΓΡΑΦΕΙΟ 5
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2695361331
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 6976960408


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment