Συμμετοχή στην 33η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia
Έμφαση στον εσωτερικό τουρισμό δίνει ο Δήμος Ζακύνθου
13-11-2017 10:47:00

Στην 33η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia, η οποία φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο του "Ιωάννης Βελίδης" στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου, συμμετείχε ο Δήμος Ζακύνθου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει το εσωτερικό ρεύμα επισκεπτών από τη Βόρειο Ελλάδα. 
Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού  Αντώνης Νικολουδάκης, η αρμόδια υπάλληλος του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Αθηνά Κάρδαρη και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Μαρία Ζούγρα.
Η Ζάκυνθος είχε δικό της περίπτερο, το οποίο παραχώρησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ενώ εκεί ήταν και ο επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου, καθηγητής  Δημήτρης Κούτουλας, που πρόσφατα συνέταξε το μάρκετινγκ πλαν, πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο Δήμος και οι φορείς του τουρισμού τα επόμενα 4 χρόνια και το πιο σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά στα χρονικά έγινε ένα επαγγελματικό σχέδιο ανάπτυξης του τουριστικού μας προϊόντος.
Δόθηκαν φυλλάδια στους επισκέπτες του περιπτέρου και όλα δείχνουν πως θα αυξηθούν οι πελάτες από τη Βόρειο Ελλάδα, αφού έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για να επισκεφθούν τον τόπο μας. 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment