Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Δ. ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΣΤΟΝ -Ε- :
Δ. Γεωργάνος: “Το Επιμελητήριο είναι σήμερα κλειστό club”
11-11-2017 11:37:00

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές για το Επιμελητήριο Ζακύνθου σχολίασε μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- ο Διονύσης Γεωργάνος, επισημαίνοντας πως σήμερα οι επαγγελματίες έχουν απαξιώσει τον φορέα που λειτουργεί σαν «κλειστό club».

«Υπάρχει μια απαξίωση του Επιμελητηρίου από τα μέλη του! Οι μικροί και οι μεσαίοι επαγγελματίες δεν έχουν δει τίποτα ουσιαστικό να γίνεται από την προηγούμενη διοίκηση και εμείς αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές διεκδικώντας με την φωνή μας, αυτό που δικαιούμαστε!» τόνισε ο κ. Γεωργάνος, συμπληρώνοντας πως η απαξίωση του φορέα ήταν η αιτία που κινητοποίησε τον ίδιο αλλά και τα 8 μέλη του συνδυασμού του για να συμμετέχουν στις εκλογές.

«Δυστυχώς το Επιμελητήριο δεν μας έχει προσφέρει τίποτα και αυτό το λέω κυριολεκτικά. Δίνουμε τις συνδρομές μας ως μέλη και μας θυμούνται μόνο στις εκλογές. Ο σκοπός του φορέα είναι να οργανώνει σεμινάρια, να προωθεί αναπτυξιακά προγράμματα, να παρέχει ενημέρωση, να επιχορηγεί επαγγελματικούς Συλλόγους για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Εμείς ποτέ δεν έχουμε δει τίποτα τέτοιο, αλλά αντίθετα βλέπουμε μια εσωστρέφεια και έναν φορέα που λειτουργεί σαν κλειστό club!» τόνισε ο κ. Γεωργάνος συμπληρώνοντας πως οι επαγγελματίες περιμένουν δράσεις και πρωτοβουλίες ειδικά σε αυτή την περίοδο που οι επιχειρήσεις βάλλονται.

Ο κ. Γεωργάνος έθεσε ζήτημα και για την προετοιμασία των εκλογών, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε σωστή ενημέρωση για την τακτοποίηση των οφειλών και παντός είδους εκκρεμοτήτων προκειμένου να γίνουν σωστά οι διαδικασίες.

«Σήμερα ταμειακώς εντάξει είναι περίπου 1000 άτομα. Το εκλογικό σώμα έχει συρρικνωθεί. Η οικονομική κρίση είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί να μην πληρώνουν αλλά το Επιμελητήριο θα πρέπει να φέρνει κοντά του τα μέλη του και να μην τα απομακρύνει» τόνισε σχετικά, συμπληρώνοντας πως στόχος του συνδυασμού που εκπροσωπεί είναι να ενεργοποιηθούν οι επαγγελματίες και να ακουστεί η φωνή τους.

Ο κ. Γεωργάνος αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπισε στην συγκρότηση του συνδυασμού αφού πολλοί επαγγελματίες είτε είχαν εκκρεμότητες με τις εισφορές τους, είτε είχαν απαξιώσει πλήρως το φορέα ωστόσο τόνισε πως ο συνδυασμός που εκπροσωπεί είναι μικρός αλλά με πολύ δυνατή φωνή.

«Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα και θέλουμε να βάλουμε τάξη, να ενημερώνουμε τους επαγγελματίες και να τους φέρουμε κοντά στο Επιμελητήριο που θα ξέρουν ότι μπορεί να τους στηρίξει! Σήμερα έχουν ωφεληθεί μόνο κάποιοι μεγάλοι» δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών θα αξιολογηθεί μετά τις εκλογές.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment