ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΝΕΤΟΣ
ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 09-11-2017 08:42:52

Να επικρατήσει ο κοινός νους στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων ζητούν οι συμπολίτες μας και αυτό μας το διαμηνύουν με πολλούς τρόπους καθημερινά, όσοι βλέπουν άσκοπους και αχρείαστους καβγάδες εκεί που θα έπρεπε να επικρατεί η λογική, η καθαρή πολιτική και κυρίως η ανάγκη εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος.

Θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι οι αιρετοί μας ότι στις θέσεις που βρίσκονται σήμερα, είναι πιθανόν να μην βρίσκονται στο μέλλον εάν και εφόσον δεν ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Και αυτά τα προβλήματα, όπως καλά γνωρίζουν οι περισσότεροι, δεν έχουν χρώμα ούτε κομματικό πρόσημο.

Οι απλοί πολίτες δυσανασχετούν και οι περισσότεροι το κρατάνε μέσα τους για να το εκφράσουν πίσω από το παραβάν της κάλπης, όταν έλθει η ώρα, το γεγονός δη-λαδή ότι στη δημόσια πρακτική τους περισσεύει το ψεύδος και η υποκρισία ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων και απουσιάζει η ευθύτητα και η ειλικρίνεια.

Δεν υπάρχει λόγος ορισμένοι να πιστεύουν πως “χτίζουν” πολιτική καριέρα γκρεμίζοντας αξίες και ιδέες που υπό άλλες συνθήκες υποτίθεται πως υπηρετούν.

Ας κοιταχτούν καλύτερα στον καθρέφτη και ας αναλογιστούν από που ξεκίνησαν και που βρίσκονται. Τι υποσχέθηκαν στους πολίτες και πόσα από αυτά που υποσχέθηκαν εφάρμοσαν οι ίδιοι, είτε με την πολιτική τους είτε με την προσωπική τους συμπεριφορά. ΄Η ας κάνουν τον κόπο να βγάλουν στην πιάτσα κάποιους κρυφούς ωτακουστές για να ακούσουν τι λένε γι αυτούς οι πολίτες και πόσοι από αυτούς τους γλοιώδεις τύπους που συνήθως τους ακολουθούν, αν δεν έχουν ήδη “μετακομίσει” στις αυλές των αντιπάλων τους, πρόκειται τουλάχιστον να τους ψηφίσουν. ΄Η στο τέλος ας δούν τι συνέβη σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και ας δούν τι τύχη είχαν διάφοροι πρώην ισχυροί και κραταιοί πολιτικοί του νησιού που μέθυσαν από το “κρασί της εξουσίας”.

ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΥΝΕΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας