ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤ. ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΝΟΔΕ: Καταστροφική η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία
07-11-2017 08:00:00

Πρόταση διαλόγου για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου καταθέτει η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ στη Ζάκυνθο και καλεί τα εμπλεκόμενα μέρη, που τώρα αντιπαρατίθενται σκληρά, να καθίσουν στο τραπέζι και να βρουν λύσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ και ο Πρόεδρός της Κ. Κόκλας, επισημαίνουν την κατρακύλα στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο με τις οξύτατες αντιπαραθέσεις και επιρρίπτουν την ευθύνη αυτής της κατάστασης στο Βουλευτή Σταύρο Κοντονή. Επίσης στιγματίζουν την κομματική παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας πως οι παρεμβάσεις του Γραμματέα της Νομαρχιακής αντικαθιστούν το δημόσιο λόγο της διοίκησης του Νοσοκομείου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ η οποία αναφέρει τα ακόλουθα: 

Πρέπει να σταματήσει ο κατήφορος που ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, έχουν οδηγήσει το Νοσοκομείο Ζακύνθου.  

Είναι ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της καταστροφικής πολιτικής που ασκεί σε όλα τα επίπεδα, έτσι και στην υγεία έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Νοσοκομείου Ζακύνθου. Τα γεγονότα του περσινού χειμώνα, αλλά και η ακραία αντιπαράθεση που συνεχίζεται μεταξύ της διοικήτριας και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στους εργαζόμενους και τους ιατρούς έχει οδηγήσει τους πολίτες της Ζακύνθου στο να μην εμπιστεύονται το Νοσοκομείο Ζακύνθου.  

Είναι για μας ξεκάθαρο ότι την ευθύνη για την κατάσταση αυτή την έχει ο ίδιος ο Σταύρος Κοντονής. Αυτό συμβαίνει γιατί η διοικήτρια, που δυστυχώς έχει αποδειχτεί ανεπαρκής για να διοικήσει το Νοσοκομείο, είναι προσωπική επιλογή του ιδίου. Επιπλέον επεμβαίνει, προσπαθώντας να υπερασπιστεί την διοικήτρια του Νοσοκομείου στα εγκληματικά λάθη που κάνει, πράγμα που συνιστά  παρέμβαση στη δικαιοσύνη. 

Δυστυχώς, ο κ. Κοντονής προκειμένου να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους οδήγησε το Νοσοκομείο στην παρακμή. Τι δουλειά έχει ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει δημόσια και να αντικαθιστά στον δημόσιο διάλογο τη διοίκηση του Νοσοκομείου; Δεν φαίνεται ξεκάθαρα η πολιτική καθοδήγηση τις διοίκησης από τον κομματικό μηχανισμό του κ. Κοντονή;  

Πρέπει να σταματήσει άμεσα η κατρακύλα του Νοσοκομείου, γι’ αυτό και καλούμε την διοικήτρια να απεγκλωβιστεί από τις κατευθύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καθίσει με τους ιατρούς και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου προκειμένου να βρεθεί μια λύση.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment