Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Σε τρία εκλογικά τμήματα στη Ζάκυνθο ψηφίζουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη!
07-11-2017 08:45:00

Στις 12 και 19 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί θα διεξαχθούν οι δύο γύροι της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπως έχει γίνει γνωστό και μετά από τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από τις εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής των εκλογών.

Στο νομό Ζακύνθου θα στηθούν κάλπες σε τρία διαφορετικά σημεία και συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα ψηφίσουν στην πόλη, στον Παντοκράτορα και στο Καταστάρι. 

Οι κάλπες θα βρίσκονται στα εξής σημεία: 

1. ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στο τέως Δημαρχείο Αλυκών στο Καταστάρι 

2. ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στο τέως Δημαρχείο Λαγανά Παντοκράτορας

3. ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στην  Πλατεία Σολωμού 

Προσκλητήριο συμμετοχής στις εκλογές απηύθυνε η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο Αρετή Βυθούλκα, «για να δυναμώσει ο χώρος που αντιπροσωπεύει το κέντρο που μέχρι τώρα ήταν διασπασμένος» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν επίσημα γνωστά στον Πρόεδρο της επιτροπής για την πανελλαδική  διεξαγωγή των εκλογών, οι εταιρίες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της on line ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα διαβεβαίωσαν ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017. Κατόπιν αυτού, η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογής μετατίθεται για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017.

Η προετοιμασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται και οι εθελοντές που επιθυμούν να βοηθήσουν το καταθέτουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.dpekloges.gr

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment