ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στα σκαριά Σύλλογος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ζακύνθου!
02-11-2017 11:14:37

Για να ξεπεραστούν ανυπέρβλητα εμπόδια όπως υποδομές γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και για να διαφυλαχτεί το κύρος και η προσωπικότητα και η υγεία των Ζακυνθινών παικτών βρίσκεται προ των πυλών η ίδρυση Συλλόγου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Ζακύνθου.

Σήμερα Πέμπτη στις 7.30 η ώρα το απόγευμα θα υπάρξει το πρώτο ραντεβού των παικτών, παραγόντων και όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ζακύνθου.

Μέσα από τα προβλήματα υποδομών που ταλανίζουν το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο και μέσα από τα τόσα εμπόδια που υπάρχουν έτσι ώστε το ερασιτεχνικό αυτό άθλημα να βρει το σωστό δικό του δρόμο αρχίζει να διαφαίνεται κάτι στον ορίζοντα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νησιού αρχίζουν να συσπειρώνονται έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν από κοινού την αδιαφορία από την εξουσία για την δημιουργία συγχρόνων γηπεδικών εγκαταστάσεων που να συνάδουν με την εποχή και όχι την τρικοκοσμική κατάσταση που βιώνουμε πλέον όλοι μας.

Η αρχή έγινε από το κύμα των παραπόνων από δεκάδες ποδοσφαιριστές για όλα αυτά που αντικρίζουν εντός αποδυτηρίων στα ζακυνθινά γήπεδα! Χώροι γεμάτοι βρομιές και μικρόβια, μπάνια χωρίς νερό η αν υπάρχει παγωμένο, εστίες μόλυνσης που δεν συμβαδίζουν με το πολιτισμό ενός όμορφου νησιού! Από την στιγμή που έγινε το πρώτο βήμα οι ποδοσφαιριστές του νησιού είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν με κάθε μέσο αυτό που αρμόζει στην εποχή. Για αυτό τον λόγο ο Σύλλογος αυτός που αυτή την στιγμή είναι στα σκαριά μπορεί να αποκτήσει οντότητα μέσα από τις μαζικές αυτές κινητοποιήσεις.

Αυτή την στιγμή έχουν ενημερωθεί οι αρχηγοί όλων των τοπικών ομάδων για τα καυτά αυτά θέματα και το μήνυμα έχει ληφθεί από του ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το παρών στην πρώτη αυτή συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακύνθου. Στην συζήτηση αυτή θα παρθούν κάποιες αποφάσεις που αφορούν το άμεσο μέλλον όπως η ανάπλαση των αποδυτηρίων των γηπέδων του Δήμου και προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει η πίεση. Επίσης σε πρώτη φάση θα συζητηθεί και το θέμα της ασφάλισης όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, ένα θέμα που είναι ίσως το πιο σοβαρό από όλα.

Στο πρώτο αυτό ραντεβού θα βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ Ζάκυνθος, αφού και αυτοί ανήκουν στο ποδοσφαιρικό δυναμικό του νησιού. Αν αυτή η πρωτοβουλία αγκαλιαστεί από όλους, τότε μπορούν να αλλάξουν πάρα πολλά στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο με ένα Σύλλογο που μπορεί να γίνει η «στέγη και η θαλπωρή» κάθε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στο νησί.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment