ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΗΛΩΣΕ Η ΓΡ. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΡΕΤΗ ΒΥΘΟΥΛΚΑ
Τρεις κάλπες στη Ζάκυνθο για τις εκλογές στη «Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη»
18-10-2017 13:05:11

Με τρεις κάλπες που θα στηθούν σε διαφορετικά σημεία στο νομό μας θα διεξαχθούν οι εκλογές για την Δημοκρατική, Προοδευτική Παράταξη, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αρετή Βυθούλκα.

Οι κάλπες θα στηθούν στην πόλη, στον Παντοκράτορα και στο Καταστάρι, σε αίθουσα των Δημαρχιακών καταστημάτων.

Οι εκλογές θα γίνουν στις 12 και στις 19 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε ηλεκτρονικά.

Η ανεξάρτητη επιτροπή διαδικασιών για την εκλογή του νέου πολιτικού φορέα ανακοίνωσε πως η προετοιμασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια, καθώς πολλοί εθελοντές δηλώνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Η η συνδρομή στην εκλογική διαδικασία  είναι εθελοντική και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.dpekloges.gr, στον οποία υπάρχουν το κάλεσμα του Προέδρου της ΑΕΔΔ για εθελοντική συμμετοχή, η φόρμα που συμπληρώνει όποιος επιθυμεί τη συμμετοχή του, καθώς και σχετικές με τη συμπλήρωσή της  οδηγίες.

Με δηλώσεις που έκανε στον –Ε- η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου Αρετή Βυθούλκα επεσήμανε πως «απαιτείται η ενότητα του κεντρο-αριστερού χώρου που πρέπει να γίνει μεγάλη δύναμη και να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ζωή της χώρας η οποία πρέπει να βγει από τα αδιέξοδα»..

Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, κ. Αλιβιζάτος, καλεί εθελοντές ανά την Ελλάδα να “πάρουν μέρος” στην αναδιοργάνωση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και να συμβάλουν με την ενεργό συμμετοχή τους στην αρτιότητα και διαφάνεια της διαδικασίας. 

Η Επιτροπή προχωρά το έργο της με την ηλεκτρονική πρόσκληση προς τους εθελοντές που καλούνται να συνδράμουν στην εκλογική διαδικασία. 

Το κάλεσμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής, όπου καλούνται όλοι εκείνοι που θα αποτελέσουν το "πιο ζωντανό κομμάτι", το "δομικό υλικό” της διαδικασίας και του νέου φορέα να επιλέξουν τη δραστηριότητα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ως εθελοντές. 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: http://dpekloges.gr/site/ethelontes/

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment