ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παγκόσμια πρεμιέρα στη Ζάκυνθο κάνει το ντοκιμαντέρ για τη διάσωση των Εβραίων
05-10-2017 11:39:23

Το ντοκιμαντέρ για την διάσωση των Εβραίων κατά την διάρκεια του β’ παγκοσμίου πολέμου, μέσα από την μαρτύρια του εβραϊκής καταγωγής ζακυνθινού επιζήσαντα των γεγονότων, Χαΐμ Κωσταντίνη, ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμο να συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. 

Απαράβατος όρος, για την συμμετοχή αυτή, είναι η ταινία να μην έχει προβληθεί στο κοινό. Δίνεται όμως η δυνατότητα να γίνει μία πρεμιέρα για τους συντελεστές και τα μέσα ενημέρωσης. Η παραγωγή επέλεξε η πρεμιέρα αυτή να γίνει στην Ζάκυνθο ώστε να τιμήσουν το φιλόξενο νησί που γέννησε αυτή την ηρωική ιστορία του χτες και να ευχαριστήσουν όσους σήμερα ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να αποδοθεί κινηματογραφικά. 

Με κεντρικό προσκεκλημένο τον κο Κωνσταντίνη και την οικογένεια του η προβολή για τους συντελεστές θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο κινηματογράφο Φώσκολο και θα ακολουθήσει δεξίωση στον προαύλιο χώρο. 

Το ντοκιμαντέρ Life Will Smile – Η Ζωή θα χαμογελάσει» είναι αμερικανικής παραγωγής και έχει διάρκεια 40΄.

Την Κυριακή στις 11 το πρωί θα γίνει μία προβολή αποκλειστικά για τα ΜΜΕ μετά την οποία θα υπάρξει η ευκαιρία να τεθούν ερωτήσεις στον παραγωγό Στάθη Πριόβολο.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment