ΚΟΙΝΩΝΙΑ
“Europe in my Region - Η Ευρώπη στην Περιοχή μου”
19-06-2017 09:15:00

Το έργο της Γέφυρας του Αγίου Χαραλάμπους ήταν αυτό που επιλέχθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για να εκπροσωπήσει τη Ζάκυνθο στην ευρωπαϊκή εκστρατεία “Europe in my Region – Η Ευρώπη στην Περιοχή μου”.

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα που έχει σαν στόχο την προβολή έργων που κατασκευάστηκαν ή επισκευάστηκαν από συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, ένα ενημερωτικό περίπτερο «στήθηκε» στην περιοχή του Αγίου Χαραλάμπη, έξω από τις εγκαταστάσεις του ΕΑΣΖ το πρωί της Παρασκευής και τόσο η κ. Λίνα Ρούσσου, εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής, όσο και η κ. Τζένη Γεωργίου υπεύθυνη του γραφείου Πόλης του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης ενημέρωσαν τους πολίτες που επισκέφτηκαν το περίπτερο και μοίρασαν δωράκια και έντυπο υλικό.

«Η γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπους αποτελεί πολιτιστικό, ιστορικό αλλά και λειτουργικό μνημείο που εξυπηρετεί πολίτες και επισκέπτες σε μεγάλο βαθμό» σημείωσε η κ. Ρούσσου, σημειώνοντας ότι η προσέλευση ήταν μεγάλη και πως υπήρχε ενδιαφέρον όχι μόνο για την παλιά αλλά και για την νέα γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη!

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment