ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Το πρώτο λόγο θα έχει στο νέο ΑΟΚ ο Παν. Γουσέτης αν στηριχτεί εκ νέου η προσπάθεια από την διοίκηση
19-06-2017 12:12:00

Μπορεί η ομάδα του ΑΟΚ να μην μπόρεσε να πετύχει το μεγάλο στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, όμως αποδείχτηκε ότι η ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική και έχασε στις λεπτομέρειες το τραίνο της ανόδου. Η φετινή κατά γενική ομολογία καλή χρονιά για τον ΑΟΚ ίσως είναι η «μαγιά» για να μπορέσει ο σύλλογος τη νέα χρονιά να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει σκαλοπάτι.

Για αυτό τον λόγο όπως όλα δείχνουν ο τεχνικός του ΑΟΚ Παναγιώτης Γουσέτης θα βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα… Όλα αυτά όμως θα εξαρτηθούν κατά το πόσο η διοίκηση της ομάδας θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά το όλο εγχείρημα για 3η συνεχόμενη χρονιά ή θα προβεί σε περικοπές δαπανών…

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τις προθέσεις των ανθρώπων του ΑΟΚ ιδίως του επιχειρηματία  Προέδρου Αντώνη Ποταμίτη και το ισχυρού άνδρα στο νησί Παναγιώτη Πατρινού. Αν όμως στηριχτεί για άλλη μια χρονιά η ομάδα, τότε ο νεαρός γυμναστής-τεχνικός θα έχει τον πρώτο λόγο αφού οι σχέσεις εκτίμησης των δύο πλευρών είναι ισχυρές.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment