ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Στη σεισμόπληκτη Λέσβο το αποθεματικό του Επιμελητηρίου!
19-06-2017 11:45:31

Τα χρήματα που έχει το Επιμελητήριο Ζακύνθου για τις έκτακτες ανάγκες θα σταλούν στους σεισμόπληκτους της Λέσβου, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας.

Την εισήγηση έκανε η Γραμματέας Νίκη Μαλαφούρη η οποία ζήτησε να δοθεί κάθε δυνατή βοήθεια στους πληγέντες από το νησί μας που έχει γνωρίσει τέτοιες καταστροφές και οι κάτοικοί του μπορούν να αντιληφθούν τι περνούν οι άστεγοι στην απέναντι πλευρά της νησιωτικής Ελλάδας. Παράλληλα θα σταλεί και μία επιστολή συμπαράστασης στο Επιμελητήριο της Λέσβου.

Μιλώντας στον –Ε- ο Πρόεδρος Δημήτρης Γαργαλέας ανέφερε πως οι αποφάσεις ελήφθησαν όλα ομόφωνα.

Μεταξύ  άλλων συζητήθηκε η πρώτη τροποποίηση για το έτος 2017 και αποφασίστηκε να αυξηθούν οι δαπάνες για δράσεις όπως η «Γεύση Ελλάδος» που θα γίνει στο νησί μας τα τέλη Ιουλίου. Για ένα 10ήμερο θα βρίσκονται στην περιοχή του Μώλου του Αγίου Διονυσίου αυτοί που θα υλοποιήσουν τη δράση ενώ τον επόμενο μήνα θα γίνει στο σχολείο του Άμμου η έκθεση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.

Αποφασίστηκε η έγκριση πιστώσεων για επιχορήγηση σε διάφορα σωματεία και φορείς όπως η ΓΚΙΟΣΤΡΑ, το ΤΕΙ, η ΚΕΔΗΖ, η Αυτοκινητιστική Λέσχη κλπ.

Για την διακίνηση τοπικών προϊόντων με παράνομο τρόπο και ετικέτα αποφασίστηκε να καταγγελθεί όποιο περιστατικό πέφτει στην αντίληψη του Επιμελητηρίου και των μελών του.  «Από τα προϊόντα ευτελούς ποιότητας που διακινούνται κινδυνεύουν τα δικά μας και αυτό είναι άδικο» δήλωσε ο Πρόεδρος Δημήτρης Γαργαλέας και συμπλήρωσε πως δικηγόρος θα συντάξει έγγραφο που θα σταλεί  στην Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και όπου αλλού μπορεί να διενεργηθεί έλεγχος.  Για το ίδιο θέμα θα πραγματοποιηθεί και ημερίδα υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου που θα γίνουν επώνυμες καταγγελίες για όσους εισάγουν αυτά τα προϊόντα με παράνομο τρόπο και τα εμπορεύονται ως ντόπια.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment