ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Στις 23 Ιουνίου η πρέσβης της Μ. Βρετανίας στη Ζάκυνθο
19-06-2017 08:43:37

Στο νησί μας για επίσημη επίσκεψη θα βρίσκεται στις 21 Ιουνίου η πρέσβης της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδας Kate Smith. Αυτό έγινε γνωστό από τον ίδιο το Δήμαρχο που την περασμένη εβδομάδα παρευρέθηκε σε δεξίωση της πρεσβείας στην πρωτεύουσα.  

Η πρέσβης στην εδώ επίσκεψή της θα ενημερωθεί για τα ζητήματα που αφορούν την ασφαλή παραμονή των βρετανών τουριστών στο νησί μας και θα επισκεφθεί τις περιοχές που κάνουν τις διακοπές τους. Θα συναντηθεί με τις τοπικές αρχές και με αντιπροσωπεία του επιχειρηματικού κόσμου, δηλαδή Σύλλογοι ξενοδόχων, ενοικιαζομένων δωματίων κλπ.  Στη διάρκεια της περσινής χρονιάς που είχαν ανακύψει σοβαρά θέματα με τα νοθευμένα ποτά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από κεντρικά κλιμάκια, ενώ στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αστυνόμευση, ειδικά φέτος που έκλεισε το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος μετά την επίσκεψή του στην πρεσβεία, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στη δεξίωση για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, καλεσμένος της Πρέσβεως της Βρετανίας Kate Smith.

Ο Δήμαρχος συζήτησε με την Πρέσβη για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και το σημαντικό είναι πως θα έρθει στο νησί μας στις 23 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία θα επισκεφθεί το Δήμο και θα έχει συνάντηση με τους φορείς της Ζακύνθου. 

Το κλίμα είναι πολύ καλό για το νησί μας και η αγορά της Βρετανίας παραμένει ο βασικός οικονομικός "αιμοδότης" της Ζακύνθου, γι αυτό και οι προσπάθειες του Δήμου και της Επιτροπής Τουρισμού είναι προσανατολισμένες προς αυτή την κατεύθυνση, προσπαθώντας να μεγαλώσει το μερίδιο που λαμβάνει η Ζάκυνθος από την εν λόγω αγορά. 

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος είχε επαφή και με τον Πρόξενο Ελλάδος-Κύπρου, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για το νησί μας και εξέφρασε την επιθυμία να μας επισκεφθεί, κάτι που θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα».


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment