ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ:
Καταγραφή όλων των σημείων με επικινδυνότητα και λήψη μέτρων ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης στο Ναυάγιο!
17-06-2017 11:04:15

Καταγραφή όλων των σημείων – αξιοθέατων του νησιού  όπου υπάρχει υψηλή επικινδυνότητα για τους τουρίστες ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Νιοτόπουλος, με αφορμή τη δημόσια συζήτηση που έχει ξεκινήσει για το θέμα του Ναυαγίου και την «αντιπαράθεση» ανάμεσα σε Εκκλησία και Δήμο Ζακυνθίων σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και την υποχρέωση λήψης μέτρων στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Νιοτόπουλο μια επιτροπή από μηχανικούς αλλά και τουριστικούς παράγοντες, θα μπορούσε να καταγράψει τα επικίνδυνα σημεία και να προτείνει λύσεις κατά περίπτωση.

«Πέρα από το ιδιοκτησιακό το Ναυάγιο είναι η πιο προβεβλημένη περιοχή της Ελλάδας αν όχι της Ζακύνθου . Έχουμε έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών και πρέπει να λυθούν τα μέτρα που πρέπει, όμως υπάρχουν και άλλες περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως ο φάρος στο Κερί, το Καμπί κ.α» σημείωσε και σημείωσε πως δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια και ενεργοποιούμαστε όταν συμβαίνει κάτι

«Θα προτείνω την συγκρότηση μιας επιτροπής, με μηχανικούς του Δήμου και της ΠΙΝ , με τους τουριστικούς παράγοντες, την αστυνομία και το Λιμενικό για την καταγραφή κινδύνων και συστάσεις για λήψη μέτρων» ανέφερε.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment