ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ
Το Τοπικό Συμβούλιο Βολιμών γνωρίζει την περιουσία του; 10-06-2017 10:22:37

Η συνήθης πρακτική των πολιτικών προσώπων στον τόπο μας  να ρίχνουν ευθύνες αλλού για να μην αναλάβουν τις δικές τους, επαναλαμβάνεται με τον ίδιο ρυθμό και μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι στη μνημονιακή Ελλάδα δεν βάζουμε μυαλό και μένουμε στα παλιά…

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως το Τοπικό Συμβούλιο Βολιμών ζητά μετ΄ επιτάσεως από το Δήμο να πάρει θέση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ευρύτερη περιοχή του Ναυαγίου, ένα θέμα που έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις λόγω της αγοράς του Εμίρη. 

Όμως η κοινή γνώμη του νησιού περιμένει πρώτα από όλους να ακούσει την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Βολιμών γιατί είναι αδιανόητο το σημερινό Τ.Σ. (δηλαδή η πρώην Κοινότητα) να μην γνωρίζει πού ανήκει ο χώρος και στην τελική να μην γνωρίζει αν είναι δική της περιουσία.

Η κατακριτέα στάση των τοπικών αρχών που εδώ και δεκαετίες αφήνουν το θέμα εν υπνώσει για να μην δημιουργήσουν εντάσεις, σε τίποτα δεν βοηθά τη Ζάκυνθο, ούτε την Ελλάδα γιατί στο τέλος θα δούμε τους ξένους να πανηγυρίζουν εκεί που υποτίθεται πως είναι δικά μας!

Ας έχουν λοιπόν το θάρρος και την τόλμη άπαντες να κάνουν αυτό που πρέπει για την πατρίδα μας.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας