ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ξανά πυρκαγιά πίσω απ’ το δημοτικό στάδιο άλλα και βανδαλισμοί!
10-06-2017 10:11:06

Πέντε ημέρες πέρασαν από την ξαφνική πυρκαγιά η οποία ξέσπασε μεταξύ του πίσω μέρους του Δημοτικού σταδίου και του κοιμητηρίου της πόλης, την ώρα της αναμέτρησης ντέρμπι ανάμεσα στη Ζάκυνθο και το Καταστάρι, για να έχουμε ξανά το ίδιο και ακόμη πιο σοβαρό περιστατικό το βράδυ της Παρασκευής!

Συγκεκριμένα υπήρξε και νέα εστία πυρκαγιάς και μάλιστα ακόμη μεγαλύτερης έκτασης σε σχέση με την περασμένη Κυριακή, η οποία έκαψε αρκετά πεύκα στο μικρό δασάκι ακριβώς πίσω απ’ το βοηθητικό γηπεδάκι που  βλέπει προς την πόλη της Ζακύνθου.

Ευτυχώς η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι αποτράπηκαν τα χειρότερα. Είναι απορίας άξιο πάντως, για ποιο λόγο μέσα σε μια εβδομάδα κάποιος ή κάποιοι προέβησαν στην ενέργεια αυτή. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Όλα αυτά βεβαίως, σε μια περίοδο που έχουν ειπωθεί και ακουστεί πολλά, για το αν το στάδιο θα παραμείνει ανοιχτό πριν ξεκινήσουν τα έργα για την τοποθέτηση κουλουάρ περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ζακύνθου είχε αποστείλει χαρτί στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Βασιλειάδη, έτσι ώστε να παραμείνει ανοιχτό το γήπεδο μέχρι το τέλος των μπαράζ της Α’ Κατηγορίας.

Πηγή:ioniansports.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment