ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Φαντασμαγορικό σόου και μοναδικά cocktails στο διήμερο Ζante Flair Open Greece
19-05-2017 09:30:00

Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις …αντιξοότητες λόγω καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε στο νησί μας ένα event, αφιερωμένο στους επαγγελματίες που βρίσκονται πίσω από την …μπάρα και αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχία ενός χώρου διασκέδασης.

Ο λόγος για το Ζante Flair Open Greece που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 17 Μαΐου και ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα, φιλοξενώντας δεκάδες bar tenders από όλο τον κόσμο που διαγωνίστηκαν για τον τίτλο του καλύτερου Flair Bartender και το μεγάλο έπαθλο των 1500 €.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Ζακυνθίων, της ένωσης barman Ελλάδος & της αγγλικής πρεσβείας. Ενώ υπεύθυνη για τη διοργάνωση ήταν η εταιρία  X-Isle Travel & Events, με εμπειρία σε αντίστοιχα events κατά το παρελθόν.

Η πρώτη φάση της εκδήλωσης φιλοξενήθηκε στο Λαγανά, όπου με ένα μικρό εισιτήριο, παρέχονταν δωρεάν cocktails σε  όλους από τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης, ενώ τα έσοδα πρόκειται να διατεθούν σε ζακυνθινές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ιδιαίτερη ήταν και η επιλογή του χώρου όπου φιλοξενήθηκε  η δεύτερη φάση του event και δεν ήταν άλλος από την πολυφωτογραφημένη παραλία του ναυαγίου. 

«Ένα event που αξίζει την παρουσία αλλά και την προσοχή μας, αφού με το υψηλό επίπεδό του και τις ανεβασμένες συμμετοχές του, ρίχνει όλους τους προβολείς πάνω στη χώρα μας σε μια περίοδο που το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ» ανέφεραν οι διοργανωτές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους σε άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον.

 

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment