ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
150.000 Ευρώ για την εγκατάσταση της λειτουργίας της ενδιάμεσης λύσης στο Λίβα
19-05-2017 09:25:25

Η έγκριση της μελέτης οδοποιίας από τη Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων θα δρομολογήσει την έναρξη των εργασιών για την λειτουργία της προσωρινής μονάδας επεξεργασίας στο Λίβα και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον πρώην Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Διονύση Παναγιωτόπουλο, η έγκριση αυτή αναμενόταν το αργότερο μέχρι σήμερα το πρωί.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε γνωστό πως ο ΦοΔΣΑ έχει παρουσιάσει έναν αναλυτικό χάρτη για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν και περιλαμβάνουν εκσκαφές και διάφορες χωματουργικές εργασίες, διαμορφώσεις χώρων, περιφράξεις κτλ.

Ο προϋπολογισμός των έργων που θα χρειαστούν ώστε η ανάδοχος εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ να λειτουργήσει άμεσα τις εγκαταστάσεις, ανέρχεται στις 150.000 ευρώ και προχθές ο πρώην Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης  υπέγραψε την απόφαση τροποποίησης του προϋπολογισμού του ΦοΔΣΑ για να εξασφαλιστούν.

«Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα πρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη διαχείριση και να παρουσιάσουμε μια πλήρη έκθεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την λειτουργία του Λίβα και τη διακοπή λειτουργίας του Σκοπού» σημείωσε.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment