ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Δεμένα μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής τα πλοία της γραμμής
18-05-2017 12:32:52

Μέχρι και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, στο πλαίσιο της νέας 48ωρης απεργίας που προκηρύχτηκε από την ΠΝΟ.

Η πρώτη 48ωρη απεργία των ναυτικών στα πλοία της ακτοπλοΐας, ξεκίνησε στη μία τα ξημερώματα της Τρίτης 16-5-2017 και έληξε  στις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17/05, ενώ η δεύτερη 48ωρη αρχίζει στη μία τα ξημερώματα της Πέμπτης 18 -5- 2017 και λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 19-5-2017. 

Η απεργία έως τώρα είναι μαζική και καθολική σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, ενώ η ΠΝΟ, σε ανακοίνωσή της, ζητάει την κατανόηση και την πλήρη συμπαράσταση τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και όλων των Ελλήνων εργαζομένων, καθώς, όπως αναφέρει, «ο αγώνας που διεξάγεται δεν αφορά μόνον τους Έλληνες ναυτικούς αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία». «Η προσπάθεια εξάρθρωσης και εκμηδενισμού των δικαιωμάτων του κλάδου και η σιωπηρή ανοχή και αδιαφορία των υπευθύνων και του Κράτους, δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα» τονίζεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας. 

Μιλώντας για την απεργία που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Λιμενάρχης Ζακύνθου Νίκος Κοκκάλας σημείωσε πως χρειάστηκε να γίνει μια διακομιδή ασθενούς με όχημα του Λιμεναρχείου το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένονται οι νέες αποφάσεις της ΠΝΟ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεδομένου ότι η τουριστική σεζόν είναι σε εξέλιξη υπάρχουν αρκετές οχλήσεις προς την Υπηρεσία σε σχέση με το χειμώνα σχετικά με το πότε θα  λήξει η απεργία και θα ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment