ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΝΕΤΟΣ
Ας μην εθελοτυφλούν... 16-05-2017 09:23:47

Ο παραλογισμός που διέκρινε επί πολλούς μήνες τη δημόσια ζωή μας με τα σκουπίδια στους δρόμους και τα κλειστά χειρουργεία έδωσε τη θέση του σε λιγότερο ακραίες συμπεριφορές υπό το βάρος και μόνο της τεράστιας οικονομικής ζημιάς που ήταν πιθανό να υποστούν όλοι οι οικονομικοί παράγοντες του νησιού και των συνεπειών που αυτό θα είχε για τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους.

Ομως εθελοτυφλούν όσοι, ως προς την διαχείριση των απορριμμάτων, εκτιμούν ότι το ζήτημα αντιμετωπίστηκε και γι’ αυτό το καλοκαίρι με την ανοχή των κατοίκων του Σκοπού.

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την επιβολή στην πράξη του προστίμου ενεργοποιήθηκε ήδη και δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιβληθεί εκτός και αν το αρμόδιο υπουργείο Εξωτερικών αποδείξει στην πράξη ότι έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο που ακούει στο όνομα ΧΥΤΑ του Σκοπού.

Ας το έχουν λοιπόν αυτό υπόψη τους όλοι οι αρμόδιοι τοπικοί παράγοντες που σφυρίζουν αδιάφορα διότι κάτι ξέρει καλύτερα απ΄ αυτούς ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης ο οποίος μετρά μία - μία τις ημέρες που θα χρειαστεί να κοινοποιηθεί το πρόστιμο στο υπουργείο Εξωτερικών και έως τότε θα πρέπει να έχει μεταφέρει την αποκαλούμενη ενδιάμεση λύση σε άλλο χώρο, από αυτόν του Σκοπού.

Φίλιππος Συνετός


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας