ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ
Τα περί αντικατάστασης του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης 08-05-2017 09:00:34

«Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι σεβαστές», δήλωσε στον –Ε- πρόσφατα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Διονύσης Παναγιωτόπουλος ο οποίος έχει πληροφορηθεί φήμες που κυκλοφορούν περί αντικατάστασής του.

Παράλληλα ο Γενικός ανέφερε πως δεν έχει φθάσει ακόμα στο γραφείο του κάποιο σχετικό έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι φήμες αυτές έχουν κυκλοφορήσει και στο νησί μας και επειδή είναι γνωστό ότι οι πολιτικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία σκέφτονται με βάση το πολιτικό κόστος, εμείς έχουμε να πούμε ότι αν δεν τον αφήσουν να ολοκληρώσει στο νησί μας το θέμα των σκουπιδιών, θα περιπέσουμε ξανά στις εσωκομματικές και εσω-αυτοδιοικητικές κόντρες των ανθρώπων που μπροστά τους βλέπουν μόνο την καρέκλα της εξουσίας.

Προσέφεραν πολύ κακές υπηρεσίες ΟΛΟΙ όσοι αυτό το διάστημα ισχυρίζονταν κρυφά και φανερά ότι μπορούν να μεταφέρουν εσαεί σκουπίδια στο ΧΥΤΑ του Σκοπού και για την ακρίβεια “έφαγαν τα μούτρα τους” με τις διαβεβαιώσεις που έδιναν δεξιά κι αριστερά.

Τουλάχιστον ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος τόλμησε δημόσια να πει αλήθειες, τη στιγμή που πολλοί με τη στάση τους επί της ουσίας πίεζαν τους υπαλλήλους να παρανομήσουν!

Κατά τα άλλα πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι θαύμα που ο Γ. Γραμματέας κατάφερε σε λίγες ημέρες να έχει έτοιμη τη μελέτη για τα δασικά του Λίβα κι απέδειξε πως το κράτος όταν θέλει μπορεί να κάνει πράγματα.

Βέβαια αν οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Ζακύνθου σπαταλούν το χρόνο τους για να βρουν παραθυράκι στο νομικό πλαίσιο του Σκοπού, να μας απαντήσουν αν έχουν τραπεζικές καταθέσεις για να πληρώσουν τα πρόστιμα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όταν αυτά ανακοινωθούν…

Αγγελική Ξενόφου

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας