ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ Π.ΠΟΛΛΑΚΗ
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Οι ασθενείς που χειρουργήθηκαν είναι καλά στην υγεία τους!
07-05-2017 19:30:44

Σε συνέχεια των αντιπαραθέσεων χθες το απόγευμα η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απαντά στις επικρίσεις της ΠΟΕΔΗΝ και καλεί τον αρμόδιο υπουργό “να πράξει τα δέοντα” για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Στην ανακοίνωση αυτή η Ν.Ε. του ΣΤΡΙΖΑ αναφέρει:

“Με την χρήση του κεντρικού δικτύου των αερίων αναισθησίας καθώς και του συνόλου των πιστοποιημένων εγκαταστάσεων όλων των χειρουργικών αιθουσών του νοσοκομείου μας, πραγματοποιήθηκαν στις 3 Μάιου τέσσερις επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις. Τρεις επεμβάσεις γενικής χειρουργικής και μία καισαρική τομή.

Στις επεμβάσεις γενικής χειρουργικής συμμετείχε – με την ιδιότητα του χειρουργού ιατρού – ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ Παύλος Πολάκης.

Η καίρια παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού υγείας κ. Παύλου Πολάκη στο άνοιγμα των χειρουργείων με τις επιτυχημένες επεμβάσεις, ήταν μια συντριπτική απάντηση στην πολύμηνη απαξίωση και υπονόμευση του νοσοκομείου μας. Δόθηκε αντικειμενικά τέλος στην υγειονομική τρομοκρατία και ομηρία της ζακυνθινής κοινωνίας.

Κατέρρευσε η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της διερεύνησης των αιτιών, της τραγικής απώλειας μιας ανθρωπινής ζωής, με αιτιάσεις ανύπαρκτες και επιστημονικά κωμικές περί “τοξικότητας των αερίων του κεντρικού δικτύου”. Να μην παραβλεφθεί μάλιστα, ότι οι διακινητές στα κάθε είδους ΜΜΕ αυτών των αιτιάσεων, είναι άμεσα η έμμεσα προσωπικά ελεγχόμενοι στην ανωτέρω υπόθεση.

Αποκαλύφθηκαν με “ονόματα και διευθύνσεις” τα ιδιοτελή και τοξικά συμφέροντά, που στο όνομα της “τοξικότητας των αερίων” επιχειρούν να υπονομεύσουν το δημόσιο νοσοκομείο σε μια περίοδο, που ιδιωτικές δομές ημερησίας νοσηλείας στήνονται στη Ζάκυνθο.

Αποδομήθηκε το μικροπολιτικό παιχνίδι σε βάρος της κυβέρνησης από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ στο χώρο του νοσοκομείου και τους λαλίστατους βουλευτές της ΝΔ και του Πασόκ. Με την “εξαιρετική πάντα συμμετοχή” της άθλιας πασοκο-νεο-δημοκρατικής ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία δεν δίστασε ακόμα και να “εξαφανίσει” !!! τους ασθενείς, που χειρουργήθηκαν στο νοσοκομείο Ζακύνθου με μία ανακοίνωση μνημείο χυδαιότητας, ρατσισμού και παραβίασης του ιατρικού απορρήτου.

Την καλύτερη απάντηση στην αθλιότητα της ΠΟΕΔΗΝ έδωσε δημόσια ο θεράπων γιατρός των ασθενών που χειρουργήθηκαν.

Η Ζακυνθινή κοινωνία, οι ασθενείς που αδικαιολόγητα ταλαιπωρήθηκαν και υπέστησαν το οικονομικό κόστος της μετακίνησης σε δομές υγείας εκτός νησιού καθώς και οι ασθενείς που κινδύνεψαν από την την παρεμπόδιση της λειτουργίας των χειρουργείων του νοσοκομείου, απαιτούν πλέον άμεσα την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των

χειρουργείων του νοσοκομείου μας και την παραδειγματική τιμωρία όσων παρα-βαίνουν το καθήκον τους και τον όρκο του Ιπποκράτη

Καλούμε την διοίκηση του νοσοκομείου και της 6ης ΥΠΕ καθώς και τον Υπουργό Υγείας να πράξουν τα δέοντα.”


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment