Κοινωνία

Θα ανοίξει ένα τμήμα της παραλίας του Ναυαγίου μπροστά από το πλοίο!

Το άνοιγμα τμήματος της παραλίας του Ναυαγίου έγινε γνωστό χθες στη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος έδωσε πληροφορίες και στοιχεία για το θέμα που απασχολεί όλο τον τουριστικό κόσμο.

Ο κ. Γαλιατσάτος…

περισσότερα...

20-09-2018 12:46:15


Το παράδειγμα της Λευκάδας!

Στην πανέμορφη παραλία Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας θα πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί το επόμενο διάστημα στην παραλία του Ναυαγίου, με την εφαρμογή του μέτρου της ζωνοποίησης που καταρχήν υπέδειξε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιος Λέκκας.

Η ζωνοποίηση έγινε στην…

περισσότερα...

20-09-2018 12:15:00


22 χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών από την αρχή του έτους!

Η πρώτη εικόνα για το συνολικό όγκο απορριμμάτων που δέχτηκε ο Λίβας από την αρχή της χρονιάς παρουσιάζεται στον –Ε- και σύμφωνα με τα στοιχεία πρόκειται για 22.000 τόνους απορριμμάτων.

Μιλώντας στον –Ε- ο τεχνικός Διευθυντής του ΦοΔΣΑ Θεόδωρος Κάρδαρης, έκανε γνωστό ότι οι ποσότητες αυτές συγκεντρώθηκαν από τον Ιανουάριο…

περισσότερα...

20-09-2018 12:02:33


Τ.Ε. ΚΚΕ: Αναδεικνύεται με τραγικό τρόπο η έλλειψη μέτρων προστασίας στο ''Ναυάγιο''

Τις ευθύνες που υπάρχουν σε όλες τις κατευθύνσεις αναδεικνύει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Ζακύνθου του ΚΚΕ μετά την κατολίσθηση στο Ναυάγιο και επισημαίνει:

Με αφορμή την κατολίσθηση και τον τραυματισμό 8 ανθρώπων στην περιοχή του “Ναυαγίου” Ζακύνθου, αποδεικνύεται με τραγικό τρόπο η έλλειψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους,…

περισσότερα...

20-09-2018 11:52:00


Εν αναμονή απαντήσεων για τη διάθεση της λυματολάσπης στο Λίβα

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και μετά από αρκετό διάστημα συνεδρίασε και πάλι το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΖ και όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση δεν αφορούσε μόνο τα τρέχοντα διαδικαστικά θέματα, αλλά και φλέγοντα ζητήματα όπως η διαχείριση της λυματολάσπης και η υπόθεση της κατασκευής του πολυσυζητημένου αποχετευτικού έργου στον Πλάνο.

«Νίπτουν…

περισσότερα...

20-09-2018 11:40:49


Την Παρασκευή ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του Bakari Henderson

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών στρέφεται το βλέμμα της Κοινής Γνώμης τις επόμενες ημέρες, καθώς την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεση της δολοφονίας του αμερικανού τουρίστα Bakari Henderson.

Πρόκειται για τον 22χρονο άνδρα που τον Ιούλιο του 2017, μετά από επεισόδιο σε μπαρ και συμπλοκή που ακολούθησε…

περισσότερα...

20-09-2018 08:57:31


Τζώρτζης Σιγούρος: “Οι αγρότες φεύγοντας από τον Συνεταιρισμό, χάρισαν την περιουσία τους”

Τη δυσαρέσκειά του στην προοπτική πώλησης περιουσιακών στοιχείων του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζακύνθου εκφράζει δημόσια ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος του Συνεταιρισμού Τζώρτζης Σιγούρος επισημαίνοντας πως πρόκειται για περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν από τους ίδιους τους αγρότες τα οποία δυστυχώς σταδιακά τα απώλεσαν.

Σε…

περισσότερα...

20-09-2018 08:54:05


Δίχως έργα και βιολογικούς δίνονται άδειες για ανέγερση μεγάλου αριθμού καταλυμάτων

Τα μεγαλύτερα θύματα της αλόγιστης επέκτασης της τουριστικής δραστηριότητας το καλοκαίρι που πέρασε ήταν χωρίς αμφιβολία, οι απλοί πολίτες του νησιού μας που μετά τον εφιάλτη των σκουπιδιών στους δρόμους έζησαν και εξακολουθούν να ζουν τον άλλο μεγάλο εφιάλτη, αυτό των λυμάτων στην καθημερινή τους ζωή.

Αυτές τις χιλιάδες των απλών εργαζομένων…

περισσότερα...

19-09-2018 12:00:00


Στις 7 Οκτωβρίου ο Αγροτικός Συνεταιρισμός εκλέγει νέα διοίκηση

Προσδιορίστηκε η ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού η οποία θα γίνει τα τέλη του τρέχοντος μηνός και έχει ιδιαίτερη σημασία η μαζική συμμετοχή των αγροτών σε αυτήν για να καταθέσουν τις απόψεις τους και να συμμετέχουν στις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε-, η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου…

περισσότερα...

19-09-2018 11:42:16


Οικοδομικές άδειες στα κτίρια ζητά η Ένωση γονέων

Σειρά παρεμβάσεων έχουν γίνει με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς για να επισκευαστούν τα σχολεία και να γίνουν οι απαραίτητες συντηρήσεις ώστε να παιδιά να μπουν στις τάξεις χωρίς προβλήματα, που συνήθως προκαλούν τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα.

Αν και τα οικονομικά της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι στην καλύτερή τους φάση, υπάρχουν…

περισσότερα...

19-09-2018 11:39:36


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας