Κοινωνία

Ενδελεχή έλεγχο στο δίκτυο της ΔΕΥΑΖ ζητά ο Πρόεδρος του Πλάνου Π. Μπάστας

Ενδελεχή έλεγχο στο δίκτυο της ΔΕΥΑΖ στον Πλάνο ζητά ο Πρόεδρος της κοινότητας Παναγιώτης Μπάστας μιλώντας στον -Ε-, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως το πρόβλημα της ύδρευσης είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα  της περιοχής που κάθε καλοκαίρι κατακλύζεται από τουρίστες αλλά όχι το μοναδικό.

Ο ίδιος θέλησε να κάνει και…

περισσότερα...

23-06-2017 08:54:17


Δωρεά εξοπλισμού για την πρόσβαση των ΑμεΑ από το Σύλλογο Ρόταρι

Εξοπλισμό για την πρόσβαση των Ατόμων με Αναπηρία σε παραλίες της Ζακύνθου επιθυμεί να δωρίσει ο Ροταριανός Σύλλογος στο Δήμο Ζακυνθίων και η πρόθεση αυτή ανακοινώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού.

Σημειώνεται πως ο εξοπλισμός αυτός  έχει ένα  αρκετά υψηλό κόστος που αγγίζει τα 30.000 Ευρώ και στα νησιά του Ιονίου υπάρχουν…

περισσότερα...

23-06-2017 08:15:00


Η ιστολογική εξέταση της καρδιάς θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Δ. Γιατρά

Τα ακριβή αίτια του θανάτου 43χρονου Δημήτρη Γιατρά αναζητούν όλοι καθώς ο συμπολίτης μας που βρέθηκε λιπόθυμος την Τρίτη μέσα στο αυτοκίνητό του στην Κυλλήνη, υπέκυψε κατά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας της Γαστούνης. 

Η ιατροδικαστική εξέταση βρήκε έμβολα στους πνεύμονες και περιγράφει εικόνα εισρόφησης, όμως εκείνο…

περισσότερα...

22-06-2017 16:04:49


“Ομαλά και με ασφάλεια οι εφημερίες στο Νοσοκομείο σύμφωνα με τις εισηγήσεις των Διευθυντών”

Ομαλά και με ασφάλεια κινείται το πρόγραμμα των εφημεριών στο Νοσοκομείο και οποιαδήποτε αντίθετη αναφορά συμβάλλει στην δυσφήμιση της λειτουργίας του και στην απαξίωσή του, δηλώνει με επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε σήμερα με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις γιατρών και…

περισσότερα...

22-06-2017 14:47:11


Παραμένει ο πονοκέφαλος στο Δήμο για τους ναυαγοσώστες

Ακόμη ένα καλοκαίρι ξεκίνησε και το πρόβλημα της πρόσληψης ναυαγοσωστών για τις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Ζακυνθίων παραμένει, αφού το ενδιαφέρον συνεχίζει να είναι περιορισμένο .

Στο θέμα αναφέρθηκε ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Α. Νικολουδάκης, ο οποίος διευκρίνισε πως η υποχρέωση για πρόσληψη ναυαγοσωστών…

περισσότερα...

22-06-2017 12:23:55


Έλεγχο στατικότητας στο τοιχίο του Σκοπού ζητά το ΚΕΠΠΕ

Την ανάγκη ελέγχου από μηχανικούς στο χώρο που βρίσκεται το τοιχίο του ΧΥΤΑ πάνω στο Σκοπό επισημαίνει το ΚΕΠΠΕ (κλιμάκιο ελέγχου ποιότητας περιβάλλοντος), μετά από αυτοψία που έκανε στην περιοχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε- θα πρέπει να ελεγχθεί η στατικότητα, η επάρκεια και η ασφάλεια του τοιχίου γιατί έχει υποστεί ρηγματώσεις. 

Το…

περισσότερα...

22-06-2017 12:02:09


ΕΝΙΖ: ''Οι εφημερίες στην χειρουργική κλινική δεν καλύπτονται λόγω έλλειψης χειρουργών και αναισθησιολόγων''

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσαν οι εκπρόσωποι της ΕΝΙΖ για την λειτουργία του Νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζακυνθίων,  στην οποία η ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα είχε συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη. 

Οι εκπρόσωποι των νοσοκομειακών ιατρών υπογράμμισαν μεταξύ…

περισσότερα...

21-06-2017 16:48:00


Διεύθυνση Τουρισμού στο Δήμο ζητούν οι επιχειρηματίες

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού κρίνουν πως είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί Διεύθυνση Τουρισμού στο Δήμο και το έκαναν γνωστό χθες το μεσημέρι στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Τουρισμού.

Η συνεδρίαση βρισκόταν προς το τέλος της καθώς είχαν συζητηθεί σχεδόν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και αφού είχαν δοθεί οι πληροφορίες…

περισσότερα...

21-06-2017 16:32:28


Θέμα στο Περιφερειακό οι θάνατοι από “γουρούνες”

Ο μεγάλος αριθμός θανάτων που έχουμε στο νησί μας από τα οχήματα «γουρούνες» θα απασχολήσει συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων νήσων σύμφωνα με όσα δήλωσε στον –Ε- ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Νιοτόπουλος

Με αφορμή τα πρόσφατα συμβάντα που έλαβαν χώρα στο νησί μας και αφορούν σοβαρούς τραυματισμούς…

περισσότερα...

21-06-2017 16:26:54


Σοκ και θλίψη από το ξαφνικό θάνατο 43χρονου συμπατριώτη μας στην Κυλλήνη

Σοκ και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 43χρονου συμπατριώτη μας, αξιωματικού με το βαθμό του ύπαρχου σε πλοίο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο Κυλλήνης – Ζακύνθου.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή εχθές, αφού είχε προηγηθεί η αναζήτησή του στην περιοχή της Κυλλήνης από όπου και χάθηκαν τα ίχνη…

περισσότερα...

21-06-2017 12:15:00


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας