Ζάκυνθος

Μια χωματερή στο κέντρο της πόλης!

Ότι και να πούμε πέφτει στο κενό και δεν βλέπουμε από τους συμπολίτες μας την παραμικρή αλλαγή συμπεριφοράς και νοοτροπίας στο θέμα των απορριμμάτων αφού βρωμίζουν ασύστολα όποια περιοχή τους αρέσει!

Η μικρή χωματερή της φωτογραφίας είναι σε ένα πολύ κεντρικό και εμπορικό σημείο της πόλης από τι οποίο περνούν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες…

περισσότερα...

23-03-2018 08:54:18


Σε “χειμερία νάρκη” το Δίκτυο για το Leader!

Ο χρόνος που κυλά δεν είναι επ’ ωφελεία του τόπου μας για την υλοποίηση σημαντικών προγραμμάτων όπως το Leader και καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες που θα μας δυσκολέψουν, πρέπει να επιταχύνουμε την υλοποίηση αυτών που θεωρητικά έχουμε αποφασίσει. 

Η πολιτική βούληση υπάρχει αλλά δεν είναι αρκετή για να δούμε τα κονδύλια του Leader να πιάνουν…

περισσότερα...

22-03-2018 12:12:28


ΔΕΥΑΖ: Πάνω από 500 άτομα έχουν πληρώσει τις οφειλές τους τις τελευταίες εβδομάδες

Σε διακοπές υδροδότησης προχώρησε η ΔΕΥΑΖ τις τελευταίες εβδομάδες καθώς υπάρχουν εκατοντάδες λογαριασμοί που δεν έχουν εξοφληθεί και την ίδια στιγμή υπάρχει αδυναμία από την πλευρά της επιχείρησης να τακτοποιήσει τις δικές της εκκρεμότητες. Όμως η πολιτική που ακολούθησε έφερε αποτέλεσμα αφού αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μας που οδηγήθηκαν στο ταμείο…

περισσότερα...

22-03-2018 12:10:04


Στην πόλη και στα περίχωρα εστιάζουν τώρα οι διαρρήκτες!

Άκρως ανησυχητικό είναι το φαινόμενο της συνεχιζόμενης δράσης των διαρρηκτών στο νησί μας αφού τα περιστατικά είναι αμείωτα και οι δράστες συνεχίζουν να ανοίγουν σπίτια σε διάφορα σημεία του νησιού, αποκομίζοντας μετρητά και κοσμήματα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η δράση τους έχει περιοριστεί στην πόλη και στα περίχωρά της, σύμφωνα με μαρτυρίες…

περισσότερα...

22-03-2018 08:45:37


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 εορτάζεται η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου δημοσιοποίησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων .

Σύμφωνα με το αριθμ. 5279/26-2-2018 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής ανασυγκρότησης για τον εορτασμό της ημέρας θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Επίσημη…

περισσότερα...

22-03-2018 08:41:09


Ο Δήμαρχος για τα σκουπίδια: “Τελεσίγραφο” 10 ημερών σε ΦοΔΣΑ για λύσεις με στραγγίδια στο ΧΥΤΑ και ΚΔΑΥ

Με αφορμή τις τελευταίες δυσάρεστες διαπιστώσεις με τα στραγγίδια στο Σκοπό, τις νέες καταγγελίες του Συλλόγου Προστασίας του Βραχιώνα για το Λίβα αλλά και την προβληματική λειτουργία του Κέντρου Διαχείρισης Ανακυκλώσιμου Υλικού στο αεροδρόμιο, ο Δήμαρχος Π. Κολοκοτσάς κατά τη διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε…

περισσότερα...

20-03-2018 13:07:00


Νέες αποκαλύψεις στη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου για τα τραπεζικά δάνεια

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για το Δήμο μέχρι να κλείσει το κεφάλαιο των τραπεζικών δανείων και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκε από τον ίδιο το Δήμαρχο η σύσκεψη που θα γίνει το Σαββάτο με την παρουσία των επικεφαλής των ψηφοδελτίων για συζήτηση επί του ζητήματος.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες για ένα άλλο δάνειο, αυτό της πρώην…

περισσότερα...

20-03-2018 13:01:00


Επαφές του Δήμου με το ΥΕΝ για το Master plan του λιμανιού

Επαφές με τον αρμόδιο από το Υπουργείο Ναυτιλίας και συμπατριώτη μας Δ. Μακρή είχε στο πρόσφατο ταξίδι του ο Δήμαρχος για το θέμα του master plan του λιμανιού της Ζακύνθου καθώς πρέπει να εξασφαλιστούν χρηματοδοτήσεις για τα έργα.

Ο κ. Μακρής είναι μηχανικός της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Μεταφορών…

περισσότερα...

20-03-2018 12:15:16


Κλειστοί σήμερα οι Παιδικοί Σταθμοί!

Την Τρίτη 20/3/2018 οι Παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα μείνουν κλειστοί λόγω πένθους για την απώλεια της διοικητικής υπαλλήλου, Άντας Καρακάση.

Η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαρία Μουζάκη, γνωστοποιεί το κλείσιμο για μία ημέρα των Σταθμών και στέλνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείουςτης υπαλλήλου.

 

περισσότερα...

20-03-2018 08:23:31


Μετά το Πάσχα η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Π.Ε. για τις πυρκαγιές

Με βαριά την σκιά της περσινής δραματικής χρονιάς που είχε σαν αποτέλεσμα χιλιάδες στρέμματα καμένων εκτάσεων, οι τοπικές αρχές προετοιμάζονται για την νέα αντιπυρική περίοδο που ξεκινά την 1η Μάη με την ελπίδα να μην ξαναζήσει το νησί μας παρόμοιες καταστάσεις με αυτές που βίωσε το περασμένο καλοκαίρι.

Όμως οι ευχές και οι ελπίδες δεν…

περισσότερα...

19-03-2018 11:58:04


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας